Haku Metropolian Terveysteknologiaan painottuvaan IT Master’s-koulutukseen

Metropolia Ammattikorkeakoulussa on mahdollisuus aloittaa syksyllä 2018 terveysteknologiaan painottuva Master’s-tutkintoon tähtäävä englanninkielinen koulutus (60 opintopistettä). Hakuaika on 9.-24.1.2018. Koulutus kestää 1,5  vuotta.

Terveysteknologian YAMK–tutkinto on trendin harjalla >>

Koulutuksessa keskitytään mm. siihen, miten regulaatio ja standardit ohjaavat tuotekehitystä, tuotteisiin liittyvään käytettävyyteen, käytön turvallisuuteen ja sen validointiin, kliinisiin parametreihin ja niiden mittaamiseen sekä alan toimintaympäristöön ja sen eri toimijoihin.

Koulutus integroidaan osallistujan työtehtäviin. Päättötyö (30 op) keskittyy omasta työympäristöstä tai muualta alalta kumpuavan kehityshaasteen ratkaisemiseen. Oleellisena osana osaamisen kehittämistä ovat lähipäivät, joissa tavataan alan muita ammattilaisia.

Koulutus on tarkoitettu terveysteknologia-alalla toimiville tai alalle pyrkiville terveysteknologiasta kiinnostuneille, ohjelmistojen tai laitteistojen tai niihin liittyvien palveluiden ja prosessien kanssa työskenteleville ammattilaisille. Pääsyvaatimuksena on soveltuva insinöörin tutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus.

Englanninkielinen koulutus järjestetään Health Technology -nimisenä pääaineena Information Technology -koulutusohjelmassa. Tutkintonimekkeenä on Insinööri (Ylempi AMK), Master of Engineering.

Lisätietoja: www.metropolia.fi/it-meng

css.php