Insinöörivappu näkyy ja kuuluu

Mitä olisi vappu ilman riehakasta opiskelijakarnevaalia, illanistujaisia tai yhteistä brunssia Ullanlinnanmäellä? No ei mitään, joten rantaudutaan isolla joukolla Helsingin kaduille ja puistoihin.

Kolmen sepän patsaan viitoitus

Maanantaina 30.4.2018, klo 11:30-12
Kolmen sepän aukio, Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kulmaus

Patsaan viitoitus on Uudenmaan Insinööriopiskelijoiden ja Helsingin Insinöörien järjestämä riehakas tapahtuma, jossa patsas viitoitetaan ja sepät saavat ylleen jotain ainutlaatuista. Odotamme jännityksellä, mitä sepät pitävät uudesta ilmeestään.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta ja viitoituksen jälkeisestä kulkusuunnasta:
Noora Kettunen (HI)
Pyry Vilkko (UIO)

Imppulakin lakitus

Maanantaina 30.4.2018, klo 12
Kaisaniemen puisto

Uudenmaan Insinööriopiskelijat marssivat viitoituksen jälkeen Kaisaniemenpuistoon imppulakin lakitustilaisuuteen. Tervetuloa kaikki mukaan – erityisesti uusien insinöörilakkien omistajat.

Vappuaaton Afterwork

Maanantaina 30.4.2018 klo 16-21
Ravintola Dupliner, Guinness Lounge, Mannerheimintie 5, Kaivopiha

Omakustanteinen, rento ilta verkostoituen ja kuulumisia vaihtaen. Tule pistäytymään tai vietä vaikka koko ilta mukavan insinöörimäisessä seurassa.
Varaa paikkasi

Vappubrunssille Kaivopuistoon

Tiistaina 1.5.2018 klo 9-13
Ullanlinnanmäki, Kaivopuisto

Kokoonnumme viettämään Helsingin Insinöörien vappua Ullanlinnanmäelle nauttien yhteisestä brunssista. Ohjelmassa on vapaata, rentoa yhdessäoloa DJ-musiikin tahdissa.

Tule paikalle vappupäivänä klo 9-13 välillä. Löydät Helsingin Insinöörien piknik-teltan läheltä Cafe Ursulan parkkipaikkaa. Seuraa isoja HI-ilmapalloja ja liehuvia beach flageja.

Ilmoittaudu ennakkoon tarjoilujen vuoksi

Insinöörilakki kruunaa vapun

Jos sinulla ei vielä ole insinöörilakkia, voit tilata sellaisen Insinööriliitosta. Muistathan, että lakin käyttämiselle on olemassa viralliset säännöt, jonka mukaan lakin käyttöoikeus on insinööritutkinnon suorittaneilla ja insinööritutkintoa opiskelevilla ensimmäisen opiskeluvuoden vapusta alkaen.

Vappuaattona insinöörilakin saa laittaa päähän klo 12. Lakkia ei saa käyttää hyvän tavan vastaisesti eikä luovuttaa henkilölle, jolla ei ole insinöörilakin käyttöoikeutta. Sisätiloissa ollessa herrasmiehet pitävät lakkia vasemmalla olkapäällä, tupsu niskan takaa oikealla olalla roikkuen.

Lue insinöörilakin suunnittelija Heikki Silvánin muisteloita lakin alkutaipaleelta ja entisaikojen opiskelijameiningistä.
Insinöörilakki nro 1 – Heikki Silván

Tilaa insinöörilakki Insinööriliitosta
Insinöörilakin käyttöohjeet

Sointu Högström
Kuvat: Jarno Sippo ja Sointu Högström

css.php