Jäsen on vahvan toimintamme perusta

Työmarkkinoilla on odotettavissa kovaa vääntöä. Teknologiateollisuus on avannut työehtoneuvottelut poikkeuksellisesti julkisuudessa. He ovat asettaneet väliaikaiseksi sovitun työajanpidennyksen poistamiselle 1.4 % hintalapun. Insinöörin työn tuottavuus on hyvin harvoin mitattavissa lineaarisesti, ajassa.

Tilapäisen työajanpidennyksen poistaminen siten, että joutuisimme maksamaan siitä, ei käy meille. Se, mikä on hyvän tahdon eleenä Suomen kilpailukyvyn ja teollisuuden tukemiseksi vastikkeetta sovittu, se myös vastikkeetta työehdoista poistuu. Se, että emme tekisi enää Tupo-ratkaisuja, sopii myös meille insinööreille.

HI100 -juhlavuosi jatkuu. Vahvan toimintamme perusta on jäsenissä. Ilman jäseniä meillä ei olisi yhdistystä, liittoa tai edunvalvontaa. Marraskuun 9. päivänä juhlimme Tapahtumakeskus Telakalla sata vuotiasta yhdistystämme, Helsingin Insinöörit HI ry:tä. Ilmoitan täten julkisesti, että kutsun kunniakkaasti järjestöämme yli 50 vuotta rakentaneet ja ylläpitäneet jäsenet juhlaamme kutsuvieraiksi. Lämpimästi tervetuloa yhteiseen tilaisuuteemme!

Lasse Laurikainen
puheenjohtaja

css.php