Vuoden odotetuin ja pomppivin juhla

Lapsilla riittää energiaa ja aitoa pomppimiskykyä – sen saimme todeta Helsingin Insinöörien Lasten joulujuhlassa sunnuntaina 2.12.2018 Ruusutorpan koululla, Espoossa.

Rokkaavan menon varmisti Kengurumeininki, joka villitsi yli 400-henkisen yleisön pomppimaan ja tanssimaan ihan tosissaan.

Kengurun kanssa jutustelu vähän jännitti.

Juhlaväen yksi suosikkipisteistä on vuodesta toiseen askartelupaja, jossa tänä vuonna näytti olevan suosikkikoristeena lumiukkofiguurit. Olisiko lumeton talvi saanut kaipaamaan valkoisia hahmoja?

Jännitys tiivistyi heti pipari- ja kahvitauon jälkeen, kun Joulupukin kello alkoi kilkattaa. Samalla kun tontut jakoivat joululahjoja, pienimmät pääsivät kertomaan joulutoiveitaan pukille.

Juhlan juontaja, puheenjohtaja Lasse Laurikainen kertoi, että meneillään on yhdistyksen sadas toimintavuosi. Juhlavuoden aikana jokaiselle löytyy kiinnostavia tapahtumia, mm. lapsiperheille sopii kesäinen Heurekan perhepäivä. Juhlavuosi huipentuu 9.11.2019 Helsingin Insinöörien yhteiseen juhlagaalaan.

Tilaisuuden onnistuneet puitteet saatiin järjestettyä sekä vapaaehtoisvoimin että HI:n henkilökunnan työpanoksella. Hienoa, että vielä löytyy talkoohenkeä.

Nähdään taas vuoden päästä Lasten joulujuhlassa!

Sointu Högström

css.php