Helsingin Insinöörit HI ry hakee pääsihteeriä

Helsingin Insinöörit HI ry on Uudellamaalla toimiva lähes 100-vuotias Insinööriliiton suurin insinöörien jäsenjärjestö. Työmarkkinatoiminta ja insinöörien edunvalvonta muodostavat yhdistyksen toiminnan ytimen. Yhdistyksessä on n. 12 000 jäsentä ja yhdistys palvelee jäseniä heidän uransa joka käänteessä pienellä ja tehokkaalla organisaatiolla.

Etsimme nyt osaksi kolmen hengen tiimiämme

Pääsihteeriä

toimimaan Pasilassa sijaitsevan toimistomme päällikkönä. Tehtävänäsi on johtaa yhdistyksen koko operatiivista toimintaa. Vastaat yhdistyksen toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja käytännön toteutuksesta. Osallistut yhdessä hallituksen kanssa järjestövaikuttamiseen sekä luottamusmies- ja sidosryhmätoimintaan. Toimit hallituksen sihteerinä.

Sinulla on järjestötuntemusta myös Insinööriliitosta. Olet valmis työskentelemään ilta-aikaan ja tarvittaessa myös viikonloppuisin. Sinulla on edustus-, myynti- ja markkinointikokemusta. Kannat budjettivastuun koko toiminnasta, joten vahva talousosaaminen on välttämätöntä.

Edellytämme jatkuvaa muutosvalmiutta sekä esimieskokemusta haastavista tilanteista ja henkilöstöjohtamisesta. Arvostamme insinööritutkintoa, koeteltua paineensietokykyä ja yhdistyslain tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen toimenkuvan, jossa vaikutat koko yhdistyksen kehitykseen. Työsuhde on jatkuva.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin Insinöörit HI ry:n puheenjohtaja Lasse Laurikainen puh. 040 502 5205. Lähetä CV ja työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hallitus@helins.fi 9.7.2018 klo 9.00 mennessä.

Työhaastattelut toteutetaan 10.-13.7.2018 klo 17 alkaen ja pääsihteerin valinta tehdään 17.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

css.php