Päivittelyn tärkeydestä

Tässä kohtaa saatat ajatella, että kirjoitan harvenevana ilmiönä olevasta ajankohtaiskeskustelusta torilla tai Elannon myymälän lipan alla. Kyse ei ole tästä, vaan tietojen päivittelystä liiton rekisteriin. Voit ihmetellä, että miksi näin. Liiton yhteystiedot ovat käytössä, jos tulee asiaa.

Toisinaan käy kuitenkin niin, että jäsen ottaa yhteyttä liittoon ja asiaan sovitaan palattavaksi maililla. Jos rekisterissä on nk. spammilaatikon osoite, lähetetty viesti jää helposti huomiotta. On siis tärkeää, että kerrot liitolle aktiivisessa seurannassa olevan mailiosoitteesi.

Kun tähän lisäät ajantasaisen työpaikkatiedon, ollaankin jo pitkällä. Näiden tietojen avulla on mahdollista palvella sinua vielä paremmin työelämän eri tilanteissa. Työpaikkatietosi perusteella saat tietoa juuri oman alasi työehtosopimusneuvotteluista. Saat jatkossa myös muistutuksia liiton palveluista, jos työpaikalla tapahtuu liikkeen luovutus tai alkaa yt-neuvottelut. Jäsenyydestä on suoraa hyötyä varmemmin, kun huolehdit, että postit tulevat perille asti.

Liitto on paljon muutakin kuin työelämän vakuuttaja. Saat kuukausittain uutiskirjeen, jossa on tietoa ajankohtaisista asioista ja vinkkejä jäseneduista. Lisäksi saat halutessasi kutsuja tapahtumiin ja koulutuksiin. Erityisesti uralounaat ja CV-kuvaukset ovat olleet parin vuoden ajan suosittuja tapahtumia. Hyödyntämällä tilaisuudet ja edut saa helposti liiton jäsenmaksun verran etuja vuosittain.

Hyödyn ei tarvitse kuitenkaan jäädä tähän. Liitossa on parhaillaan menossa kehitysprojekti, jonka avulla päästään kohdentamaan viestintää jäsenten antaman tiedon perusteella. Näin esimerkiksi perhevapaalla olevaa voidaan hänen antamansa tiedon perusteella muistuttaa työhön paluuseen liittyvistä palveluista, kun perhevapaajakso lähenee loppuaan. Tavoite on, että saat oikeaan aikaan tietoosi juuri oikeaa palvelu- ja etuvalikoimaa perustuen kertomaasi tietoon. Näin hyödyt liitosta ilman oikean palvelun etsimiseen kuluvaa vaivaa.

Niin. Miksi tekstissä puhutaan päivittelystä, eikä päivittämisestä. Päivittelyllä on jotenkin mukava epävirallinen klangi. Se kuulostaa mukavammalta, huomaamatta tapahtuvalta hommalta, kun taas yhteystietojen päivittäminen menee jäykäksi. Ota siis hyöty irti jäsenyydestä ja päivittele tietojasi.

– Hyöty ja huvi 75 –

css.php