Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus

Helsingin Insinöörit HI ry:n jäsenmaksu vuonna 2022 on 35,25 €/kk. Maksu sisältää Korkeasti koulutettujen kassa KOKOn jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

Jäsenmaksun maksaminen

Helsingin Insinöörien jäsenmaksun perintä on ulkoistettu Insinööriliitolle erillisellä sopimuksella.

Jäsenmaksun voit maksaa joko itse IL:n lähettämällä laskulla, työnantajaperintänä, suoramaksuna tai e-laskulla. Maksaessasi itse voit valita maksutavan joko kuukausierittäin tai kertamaksuna, jolloin koko maksun on oltava maksettuna 17.1.2022 mennessä. Työnantajaperintäsopimuksen tehneen jäsenmaksu suoritetaan palkanmaksuerissä.

Vastavalmistuneet

Insinööriopiskelijaliitosta HI:n jäseneksi siirtyvä maksaa siirtymisen jälkeen 18 kuukauden ajan alennettua jäsenmaksua. Vuonna 2022 alennus on 14 € kuukausimaksusta. Alennus myönnetään automaattisesti, kun olet tehnyt valmistumisilmoituksesi IL:lle.

Eläkeläiset

Kun olet pysyvästi eläkkeellä, jäsenmaksusi on 60 € vuodessa, mikäli olet suorittanut HI:n jäsenmaksun kymmeneltä viimeiseltä vuodelta ennen eläkkeelle siirtymistäsi. Alle kymmenen vuotta jäsenenä olleen, pysyvästi eläkkeelle siirtyneen vuotuinen jäsenmaksu on 108 €. Eläkeläisen jäsenmaksuun ei sisälly KOKO-kassan jäsenmaksua.

Liittomaksusta vähennettävä työttömyyskassan maksu

Mikäli et ole KOKO-kassan jäsen, saat jäsenmaksusta kassan jäsenmaksun suuruisen alennuksen. KOKO-kassasta voit erota toimittamalla kassalle kirjallisen ilmoituksen erosta. Edellytyksenä kassamaksun vähentämiselle jäsenmaksusta on, että IL ei ole velvollinen maksamaan työttömyyskassasi jäsenmaksua.

Kesken vuotta jäseneksi liittyvän jäsenmaksu

Mikäli liityt kesken vuotta jäseneksi, maksat jäsenmaksua liittymisestä alkaen.

Lisätiedot

Insinööriliiton jäsenmaksut
puh. 0201 801 801
asiakaspalvelu@ilry.fi

css.php