Kesäkuvakisa – voita älypuhelin

Osallistu Helsingin Insinöörien valokuvauskilpailuun ja voita Nokia 6 älypuhelin!

Kesällä on hyvää aikaa napsia valokuvia ja toteuttaa omaa luovuuttaan. Kun käytät kesällä jotain HI:n jäsenetua, niin ikuista se samalla kamerallasi. Tai osallistuessasi johonkin HI:n tapahtumaan ota vaikka ryhmäkuva. Insinööriyttä kuvastaville aiheille vain mielikuvitus on rajana.

Eikä kuvaamisen tarvitse olla niin vakavaa – kännykkäkuvallakin saatat lunastaa voiton.

Kilpailun aika

Valokuvien tulee olla otettu 15.6.-30.7.2017 välisenä aikana.

Valokuvien aihe

Valokuvien aihe on vapaa, mutta kuvien täytyy ilmentää jollain tavoin insinööriyttä tai Helsingin Insinöörien toimintaa.

Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua Helsingin Insinöörit HI ry:n jäsenet. Mainitse kuvien yhteydessä nimesi ja jäsenkortissa oleva jäsennumerosi.

Lähetä kuvat (max 3 kpl/jäsen) osoitteella hiviestinta@gmail.com viimeistään 30.7.2017. Kuvien vähimmäiskoko on 1 Mega (jpg, 300 dpi).

Palkinto

Kilpailun palkintona on Nokia 6 älypuhelin. Kisan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajakuva julkaistaan HELINS-lehdessä 3/2017.

Oikeudet valokuviin

Osallistumalla kilpailuun osallistuja luovuttaa valokuvat kaikin oikeuksin (muokkaus, julkaisu ym.) Helsingin Insinöörit HI ry:n käyttöön. Kuvia voidaan käyttää kaikissa HI:n viestintäkanavissa ja markkinointimateriaaleissa tekijänoikeustiedot mainiten. Kuvia ei palauteta.

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjänä on Helsingin Insinöörit HI ry. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailun aikana.

Palkintoraadin puheenjohtajana toimii HI:n puheenjohtaja Lasse Laurikainen.

Lisätiedot kilpailusta: viestintävastaava Sointu Högström

css.php