Gaala tulossa ja Vuoden insinööriteko haussa

Insinööriliitto IL ry järjestää syksyllä ”maailman ensimmäisen Insinööri-gaalan” ja palkitsee samalla ansioituneita insinööriyden puolestapuhujia ja aktiivisia toimijoita. Yhteistyökumppanina on Iltasanomat.

Insinööriliitto järjestää gaalan osana Tampereella syyskuun alussa pidettävää JJNP:tä (järjestöjohdon neuvottelupäivät) perjantaina 9.9.2022. Jo tästä päivästä lukien voi heinäkuun loppuun saakka ehdottaa Vuoden insinööriteko -palkinnon saajaa, mikäli mieleen tulee kriteerit täyttävä ehdokas:

Vuoden insinööriteko -palkinto on insinöörien ja muiden tekniikan alan asiantuntijoiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta lisäävä, työelämän merkittävän muutoksen tekijä tai globaalia hyvinvointia edistävä tunnustus, joka voidaan myöntää yritykselle, yhteisölle tai yksityishenkilölle.

Palkituksi voi tulla asia, keksintö tai toimintamalli, joka on kehitetty tai otettu käyttöön 1.1.2021-31.7.2022 välisenä aikana.

Niin palkintoa kuin gaalaakin koskien käytännön yhteistyössä on mukana Iltasanomat. Palkinnon saajaa voi ehdottaa osoitteessa is.fi/insinoorigaala. Erillinen raati valitsee finalistit, joiden välillä käydään voittajaäänestys 15.8.-30.8. välisenä aikana. Myös äänestys tapahtuu IS:n sivuilla.

Gaalajuhlan tunnelmaan voivat kaikki päästä mukaan ISTV:n suoran striimin kautta. Gaalan juontaa Kirsi Alm-Siira ja sen päätteeksi esiintyy Pyhimys. Vuoden insinööriteko -palkinnon lisäksi jaossa on muitakin palkintoja kuten Vuoden järjestö-, Vuoden jäsen- ja Vuoden insinööri -palkinnot.

Kaikkien Vuoden insinööriteko -palkinnosta ehdotuksen tekevien kesken arvotaan Ouran hyvinvointisormus sekä viisi kahden kappaleen Finnkinon leffalippupakettia.

css.php