Valoa kohti

Vuosi kääntyy kohti uutta omalta osaltani ikävästi. Nokia purki työtoverini ja luottamusmieskollegani työsopimuksen viime viikolla varsin tylyllä tavalla. En muista, koska viimeksi olisi yhtä suuri harmitus hiipinyt puseroon. Puran asiasta tuntojani toisaalla: Luottamusmieheen ei kosketa!

Iloisempi asia on päälle puskeva joulu ja sen odotus. Juhlapäivät osuvat pienen tauon jälkeen almanakkaan niin, että osalla työssäkäyvistä on mahdollisuus pitää vuodenvaihteessa vähän pidempi tauko arkisesta työstä. En tiedä muista, mutta ainakin omalle kohdalleni ylimääräiset vapaapäivät tulevat tarpeeseen, sen verran rankka syksy on ollut.

Jokainen viettää ja hiljentyy jouluun tavallaan. Joku haluaa noudattaa vuosi toisensa jälkeen omia joulun perinteitään, joku toinen antaa joulun tulla ilman isompia valmisteluja. Jokainen taaplaa jouluna tyylillään, voisi kai todeta.

Joulu ja vuodenvaihde on myös kiittämisen aikaa. Samalla, kun toivotan jäsenkunnalle oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, kiitän menneestä vuodesta. Levätään joulunpyhät kunnolla voimia keräten. Ja kun vuosi vaihtuu, olemme hyvää vauhtia menossa kohti valoa ja kevättä.

Lasse Laurikainen
puheenjohtaja

css.php