12
kesäkuu

Aamupäivä Haltiassa – Älykäs ja ekologinen

Suomen luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, Espoo
Haltia on ympäristöä säästävien ratkaisujen edelläkävijä. Kuva: Haltia.

Tule ja vietä kanssamme ihana aamupäivä Suomen luontokeskus Haltiassa!

Haltia – Älykäs ja ekologinen -opastettu kierros

Päivä alkaa klo 10 opastetulla kierroksella, joka sopii myös perheen pienimmille. Noin tunnin kierroksen aikana pääset tutustumaan siihen, millaista ekoteknologiaa talo kätkee sisäänsä. Haltia on ensimmäinen kohde, jolle on myönnetty eurooppalainen Kestävän kehityksen museopalkinto vuonna 2015.

Kierroksen jälkeen jää aikaa omatoimiseen tutustumiseen Haltian näyttelyihin, joista uusin, vappuna 2021 avattu Lataa aivosi luonnossa -erikoisnäyttely tutustuttaa luonnon terveysvaikutuksiin ja antaa ideoita niistä nauttimiseen aiempaa tietoisemmin. Näyttely johdattaa sinut muun muassa sienestämään, katselemaan mielenmaisemaasi, aistimaan luonnon tuoksuja, lähtemään oikealle luontopolulle sekä kaiken tämän kautta ymmärtämään, miten kokonaisvaltaisesti luonto meitä oikeastaan helliikään.

Lettu- ja hodarikestit nokipannukahveilla

Noin klo 12 vietämme yhteiset lettu- ja hodarikestit nuotiolla. Tulella ja ajalla valmistettu kahvi maistuu erityisen hyvältä ulkona. Kahvihetken seuraksi paistetaan lettuja, räiskäleitä tai plättyjä – kullekin toiveensa mukaisesti. Halukkaat saavat tietysti itse paistaa omat lettunsa! Tarjoilla on myös hodareita.

Jatka päivääsi Haltiassa omatoimisesti

Ruokailun jälkeen sinun on mahdollista jatkaa päivääsi Haltiassa, mennä omatoimisesti retkelle, vuokrata käyttöösi fatbike tai e-fatbike. Haltia on avoinna klo 17 saakka, näyttelyliput ovat voimassa koko päivän. HUOM! Omatoimisen fatbike-retken voit päättää paikan päällä, mutta suosittelemme tekemään pyörävarauksen ennakkoon verkossa, sillä kalustoa saattaa olla rajallisesti saatavilla.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään to 10.6.2021. Mukaan mahtuu ensimmäiset 30.
Hinta / hlö: 20,00 euroa sisältäen pääsymaksun, opastetun kierroksen näyttelyihin ja ruokailun. Muista ilmoittaa eritysruokavaliosi alla olevalla lomakkeella ilmoittautumisen yhteydessä.

Muuta

Haltian sisätilat ovat esteettömät. Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta Haltian yleisissä tiloissa.

Tapahtumaan ei järjestetä yhteiskuljetusta, mutta Haltiaan pääsee paikan päälle autolla, bussilla, pyörällä tai vaikka patikoiden.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php