14
syyskuu

Aivot ja työ

Kouluttaja: Minna Huotilainen
Kesto: 1h 15min

Aivot ja työ -webinaarista saat tukea siihen, miten itse voit vaikuttaa aivojesi hyvinvointiin työelämässä.

Ihmisaivoilta vaaditaan entistä enemmän monimutkaista ongelmanratkaisua, luovaa ajattelua, uuden oppimista, vuorovaikutusta ja empatiaa ja aivot ovat yhä suuremmassa paineessa. Usein unohtuu, että aivotkin kaipaavat hoitoa ja lepoa, eikä niitä voi loputtomiin venyttää.

Webinaari herättelee osallistujaa pohtimaan, miten työelämä vaikuttaa aivoihimme ja antaa uusinta tutkimustietoa ja käytännön työvälineitä aivojen hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen huomioimiseen työelämän paineessa.

Webinaari soveltuu kaikille aivojen hyvinvoinnista kiinnostuneille alasta ja asemasta riippumatta.

Webinaarissa:

  • opit huomioimaan aivojen hyvinvoinnin kannalta keskeisimpiä asioita työelämässä
  • saat käytännön vinkkejä aivojen hyvinvoinnin ylläpitämiseen
  • opit kehittämään omaa työtä ja työkäytäntöjä aivojen hyvinvointi huomioiden

Koulutuksen asiantuntijana toimii professori ja aivotutkija Minna Huotilainen. Huotilainen on Tkt, kognitiotieteen dosentti ja toimii Helsingin yliopiston kasvatustieteen professorina. Hän tekee tutkimusta oppimiseen, työelämään ja aivojen hyvinvointiin liittyen. Huotilainen on ollut myös kirjoittamassa useita kirjoja: Tunne aivosi, Aivot työssä, Keskittymiskyvyn elvytysopas, Näin aivot oppivat ja Uuden ajan muistikirja.

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittautuminen päättyy 1 tunti ennen webinaaria. Jos tämän jälkeen haluat osallistua webinaariin, pyydä linkki osoitteesta koulutus@ilry.fi.

css.php