14
syyskuu

Älä uuvu arjessa – muista satsata palautumiseen!

Luennolla tehdään myös rentoutusharjoituksia, joita on kätevä jatkossa upottaa arjen rutiineihin.

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: noin 75 min.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta ti 14.9.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu 14.9. klo 12 mennessä.

Palautumisesta huolehtiminen on tällä hetkellä hyvinvointitrendien kärkikaartia. Haasteet palautumisen suhteen eivät ole mikään pikkujuttu, vaan tutkitusti jopa yli puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta vaikeaa. Palautuminen vaikuttaa niin terveyteen, tuottavuuteen kuin myös koko elämänlaatuun. Jatkuvasti väsynyt tai toisaalta ylikierroksilla käyvä ihminen ei varmastikaan elä elämänsä parasta aikaa.

Luento antaa käytännönläheisiä vinkkejä tukemaan jokapäiväistä palautumista ja luennon aikana teemme myös rentoutusharjoituksia, joita on kätevä jatkossa upottaa myös arjen rutiineihin.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php