28
helmikuu

Talvikilometrikisa 1.1.-28.2. – Aloita uusi vuosi polkien

Osallistu kanssamme Talvikilometrikisaan!

HI on ilmoittautunut omalla joukkueellaan mukaan Talvikilometrikisaan. Tule sinäkin mukaan polkemaan! Leikkimielisessä kisassa tärkeintä ei ole poljetut kilometrit, vaan pyöräilyn tuottamana ilo ja mielihyvä ja ennen kaikkea joukkuehengen kasvattaminen.

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa: Rekisteröidy | Kilometrikisa. Jos osallistuit kesällä 2020 Kilometrikisaan, vanhat henkilökohtaiset tunnuksesi (käyttäjätunnus ja salasana) ovat voimassa, tarvitset vain HI:n joukkueen uuden osallistumiskoodin:

Joukkueen nimi: Helsingin Insinöörit HI ry
Osallistumiskoodi: HI_talviliikkuu

HI:n joukkue on tällä hetkellä mukana piensarjassa, mutta siirtyy automaattisesti isompaan sarjaan, jos ilmoittautuneita tulee yli 25.

Talvikilometrikisasta

Kilometrikisan tarkoituksena on kannustaa suomalaisia hyppäämään pyörän selkään, olipa kyseessä sitten mikä matka tahansa. Talvikisaan on ilmoittautunut jo 407 joukkuetta ja 1 441 polkijaa. Kilometrikisassa joukkueeseen liittyneet jäsenet kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit, ja halutessaan siihen kuluneen ajan, omalle joukkueelleen. Kilometrit kartuttavat joukkueen saldoa ja kisan lopussa palkitaan ne, joilla on eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohti.

Talvikilometrikisa 2021 käydään aikavälillä 01.01.2021 ‐ 28.02.2021. Kisasta lisää osoitteessa: Etusivu | Kilometrikisa

HI osallistuu Ketjureaktioon

Kesän kilometrikisa ja Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräys saa jatkoa Talvikilometrikisan myötä. HI lahjoittaa kesän tavoin jokaisesta poljetusta 25 kilometristä 1 euron hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusvarat ohjataan ilmastonmuutoksesta kärsivälle Tadžikistanin vuoristoalueelle, jossa puhtaan veden tarve on suurempi kuin koskaan.

Polkemalla voi samaan aikaan tehdä siis hyvää niin itselle, ympäristölle kuin muille.

css.php