11
maaliskuu

Asiantuntija B2B myynnissä -webinaari: Myyntitapaaminen

Tervetuloa valmennukseen, jossa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan hyvän myyntitapaamisen.

Kouluttaja: Ari J Tuominen, Precision Oy
Kesto: noin 4 tuntia (sis. kaksi taukoa)
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 10.3.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään valmennukseen sähköpostitse Teams-kutsu 10.3. klo 12 mennessä.

Teknisten tuotteitten ja palvelujen myyntiin kaivataan asiantuntevia, luottamusta rakentavia ammattilaisia. Yhtiöiden sisällä on jatkuvaa tarvetta kehittää henkilökunnan kykyä tukea myyntitiimejä tuomaan kannattavampaa kauppaa.

Insinööreillä ja tietotekniikan ammattilaisilla on hyvät valmiudet menestyä myyntivastaavina tai myynnin tukitehtävissä. Tarvitaan vain kiinnostus asiakkaan ongelmiin ja niitten ratkaisemiseen, jotta tie myyntiuralle aukeaa. Myyntitehtävissä ansiot ovat alan mediaanien yläpäässä ja ikävuodet ovat eduksi, ei haitaksi.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla joko ei ole myyntikokemusta tai sitä on vähän, ja jotka haluavat lähemmäs myyntiä, toimiakseen itse myyntiroolissa tai tukiessaan myyntiä esimerkiksi asiakaspalvelupäällikkönä tai projektipäällikkönä.

Asiantuntija B2B myynnissä -webinaarisarja valmentaa myyntityyliin, joka rakentuu asiantuntijan kokemustaustalle. Tutustu myös myyntikoulutussarjan muihin osiin:

Tämä Myyntitapaaminen-valmennusjakso keskittyy hyvän myyntitapaamisen suunnitteluun ja toteutukseen.

Valmennuksen sisältö

• Johdanto menestymiseen B2B myynnissä
• Osallistujien kokemat haasteet myyntitapaamisissa
• Asiakastapaamisen analysointi
• Hyvän asiakastapaamisen suunnittelu
• Asiakasarvon rakentaminen
• Hyvän asiakastapaamisen toteuttaminen
• Ensimmäisen tapaamisen suunnittelu uuden asiakkaan kanssa

Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa osallistumaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php