18
maaliskuu

Asiantuntija B2B myynnissä -webinaari: Uusien asiakkaiden hankinta

Kättely

Kouluttaja: Ari J Tuominen, Precision Oy
Kesto: noin 4 tuntia (sis. kaksi taukoa)
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 17.3.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään valmennukseen sähköpostitse Teams-kutsu 17.3. klo 12 mennessä.

Teknisten tuotteitten ja palvelujen myyntiin kaivataan asiantuntevia, luottamusta rakentavia ammattilaisia. Yhtiöiden sisällä on jatkuvaa tarvetta kehittää henkilökunnan kykyä tukea myyntitiimejä tuomaan kannattavampaa kauppaa.

Insinööreillä ja tietotekniikan ammattilaisilla on hyvät valmiudet menestyä myyntivastaavina tai myynnin tukitehtävissä. Tarvitaan vain kiinnostus asiakkaan ongelmiin ja niitten ratkaisemiseen, jotta tie myyntiuralle aukeaa. Myyntitehtävissä ansiot ovat alan mediaanien yläpäässä ja ikävuodet ovat eduksi, ei haitaksi.

Kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla joko ei ole myyntikokemusta tai sitä on vähän, ja jotka haluavat lähemmäs myyntiä, tai toimiessaan itse myyntiroolissa tai tukiessaan myyntiä esimerkiksi asiakaspalvelupäällikkönä tai projektipäällikkönä.

Asiantuntija B2B myynnissä -webinaarisarja valmentaa myyntityyliin, joka rakentuu asiantuntijan kokemustaustalle. Tutustu myös myyntikoulutussarjan muihin osiin:

Tämä valmennusjakso keskittyy uusien asiakkaiden hankintataitoihin.

Valmennuksen sisältö

• Johdanto menestymiseen B2B myynnissä
• Osallistujien kokemat haasteet uusien asiakkaiden hankinnassa
• Markkinasegmentti, josta asiakkaita hankitaan
• Tavat, joilla potentiaalisia asiakkaita löydetään
• Oman tarjonnan positionti
• Uuden asiakkaan valloitus
• Liiketoiminnan kasvatus nykyisen asiakkaan kanssa

Tilaisuuden järjestää Helsingin Insinöörit yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa osallistumaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php