13
kesäkuu

BMX-pyöräily

Kivikon liikuntapuisto, Savikiekontie 6, Helsinki

Hei, nyt mennään ja lujaa, jos vaan uskallat! Lähdemme kokeilemaan BMX-pyöräilyä Kivikon Liikuntapuistoon. Pääset kokeilemaan tätä ehkä sinulle aivan uutta lajia tutussa ja samantasoisessa ryhmässä, rauhassa omalla ratavuorollamme. Mukana on ammattitaitoinen ohjaaja.

Lippujen jäsenhinta on 16 €/henkilö, max 2 lippua/jäsen.

Kokeilu sisältää: lainavarusteet, pyörävuokran, ohjauksen ja leikkimielisen kisan

Mitä BMX-pyöräily on?

BMX – suomeksi pyöräkrossi – on rantautunut Californiasta 1960-luvun alussa, kun nuoret kehittivät sen edullisemmaksi ja tehokkaaksi motorcrossharjoitteluksi. BMX:ää ajetaan radalla, joka sisältää lähtömäen, kaarteet ja hyppysuoria. Rataa voi ajaa omien taitojensa mukaan, ihan vaikka rullaamalla läpi.

Nuorimmat lajin harrastajat ovat vasta 2-vuotiaita, joten laji sopii hyvin myös lapsille.

BMX Racing kilpailussa ajaa 4-8 kuskia kerrallaan – nopein voittaa.

Ohjeita

Paikan päälle kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä aikaa menee hetki, kun valitaan sopivat pyörät ja varusteet.

Urheiluvaatteiksi kannattaa valita keliin sopivat, mutta rennot vaatteet, jotka suojaavat ihoa tarpeeksi kaatumiselta. Ajohanskat ovat välttämättömät. Tasapohjaiset kengät ovat myös suositeltavia. Paikan päältä saa kokeiluun fullface-kypärän, kyynär- ja polvisuojat sekä pyörän lainaksi.

Kokeilu sopii kaikille, joilla on perustaito pyöräilystä. Radalla voi edetä uskalluksen ja taitojen mukaan. Kokeilussa mukana on ammattilainen ohjaamassa ja tutustuttamassa lajin perustekniikkaan. Lopuksi voidaan pitää leikkimielinen kisa radalla.

Kaikkien ajajien edellytetään noudattavan radan sääntöjä ja käyttävän pakollisia suojavarusteita. Pyöräkrossiparkissa vanhemmat ja nopeammat ottavat huomioon pienemmät ja hitaammat, ja auttavat aina tarvittaessa. Radan toiminnassa pyritään pitämään mukana leikkimielisyys, urheilullisuus ja kilpailuhenkisyys.

Tervetuloa!

Katso esimakua tulevasta >>
www.bmxhelsinki.net

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai soittamalla HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php