29
syyskuu

Bond No Time To Die -elokuvan ennakkonäytös

Finnkino Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki
Tervetuloa 007 No Time to Die -elokuvan ennakkonäytökseen!

Vihdoinkin uusi Bond tulee teattereihin – No Time To Die -elokuvan ensi-ilta on torstaina 30.9.2021! Insinööriliiton jäsenillä (+avec) on mahdollista päästä näkemään elokuva ennakkonäytöksenä päivä aikaisemmin, jolloin meille on varattu Tennispalatsista koko sali!

Elokuvan synopsis

Neljässä viimeisimmässä Bond-leffassa pääosaa näytellyt Daniel Craig palaa James Bondin rooliin, mutta ei ole enää 007. Bond on jättänyt aktiivipalveluksen ja nauttii rauhallisesta elämästä Jamaikalla. Sitä ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta pyytää apua. Siepatun tutkijan pelastustehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi ja vie Bondin vaarallisella teknologialla aseistautuneen mysteeririkollisen jäljille. Lisätietoja elokuvasta löytyy Finnkinon sivuilta.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautuminen on auki ma 27.9. saakka tai kunnes paikat loppuvat. Hinta/osallistuja: 10,00 euroa. Hintaan sis. näytöslippu sekä leffaherkut (1,5 l popcornit & 0,5 l virvoitusjuoma).

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php