15
helmikuu

CV-keväthuolto 2

Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), Helsinki

tyonhakuveturi-logo-comm-2

Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

CV-keväthuolto 2 (iltapäivä)

Keskiviikkona 15.2.2017 klo 12.00 -14.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 11.30)  Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi halutessaan ostaa lounasta. Työnhakuveturi tarjoaa kahvin/teen.

Täyden palvelun CV-huolto

  • Millainen on tehokas CV?
  • Millainen on ammattimainen valokuva?
  • Miten kuvailet työuraasi ja osaamistasi?
  • Miten kuvailet viimeisimpiä työtehtäviäsi ja saavutuksiasi?
  • Miten kerrot kieli- ja IT-taidoistasi?
  • Tarvitaanko suosittelijoita?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat apua ura-asiantuntijoiltamme. Puolen tunnin yhteisen johdannon jälkeen autamme sinua henkilökohtaisesti työstämään CV:täsi. Yksilölliseen neuvontaan on käytettävissä aikaa enintään 15 minuuttia per osallistuja.  HUOM! OTA OMA CV:SI  PAPERILLE TULOSTETTUNA MUKAAN TILAISUUTEEN!

Tilaisuudessa voit myös keskustella LinkedIn-profiilista ja Twitteristä työnhaussa sekä saada vinkkejä oman esittelyvideon tekoon.

HUOM! Tilaisuudessa on tarjolla mahdollisuus myös valokuvaukseen CV:tä varten. Huomioithan, että kyseessä on työnhakuun käytettävä edustuskuva, eli pukeudu sen mukaisesti. Tarkempia tietoja myöhemmin.

Ilmoittaudu viimeistään  10.2.2017.

css.php