22
toukokuu

Digitaitokoulutus, I osa

Akavatalon Reksi-neuvottelutila, Kellosilta 7, Helsinki


Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki jäsenjärjestöjen esimies- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Digitaitokoulutus, I osa Työnhakijana somessa – mitä haluan päästä näkemään ja missä näkyä itse

Sosiaalisesta mediasta on kirjoitettu hyvää ja pahaa. Yhtäällä korostetaan sen etuja ja toisaalla syytetään riskeistä ja haitoista. Tämän päivän aikana tutustumme eri somekanaviin, kuten LinkedIn, Twitter, Facebook ja Instagram. Tutkimme mitä hyötyjä somekanavat tarjoavat ja millaista tietoa niiden kautta voi saada. Näkökulma on erityisesti siinä, miten some voi hyödyttää työnhakijaa. Päivän aikana annetaan perusperehdytystä siihen, miten eri kanavia käytetään ja miten voi itse näkyä somessa, jos haluaa.

Ota varmuuden vuoksi oma kone mukaan. Vaikka ajattelisit, ettet ole menossa someen, saatat kuitenkin haluta kokeilla tiedonhakua tai laittaa linkkejä talteen tulevaa hyötykäyttöä varten.

Tilaisuus on työpäivän mittainen ja siihen sisältyy lounas liittosi tarjoamana Akavatalon Antell-ravintolassa.

Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä.

Vetäjä: Marika Ojala

Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS:n kanssa.

Ilmoittaudu

css.php