5
kesäkuu

Digitaitokoulutus, II osa

Akavatalon Reksi-neuvottelutila, Kellosilta 7, Helsinki


Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki jäsenjärjestöjen esimies- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Digitaitokoulutus, II osa -Työnhakijana digitaalisessa maailmassa

Perehdymme miten onnistua työnhaussa digitaalisessa ympäristössä, kun hakemuksia saattavat lukea robotit ihmisten sijaan. Saat myös vinkkejä, miten löytää tietoa työpaikoista ja kuinka erotut joukosta, kun työnantaja etsii työntekijöitä verkossa. Opit millaiset työnhakuasiakirjat herättävät potentiaalisen työnantajan mielenkiinnon ja millaisten hakemusten ja ansioluetteloiden avulla työnhakijat ovat viime aikoina onnistuneet.

Käymme läpi millaisia riskejä oman henkilötiedon jakamiseen verkossa voi liittyä ja miten riskeiltä voi suojautua. Perehdymme myös uusimpaan tietosuojalainsäädäntöön ja mitä se edellyttää henkilötietojen käsittelijöiltä.

Tilaisuus on työpäivän mittainen ja sisältää lounaan liittosi tarjoamana Akavatalon Antell-ravintolassa.

Tilaisuuteen mahtuu 30 henkilöä.

Vetäjä: Inka Ukkola

Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS:n kanssa.

Ilmoittaudu

css.php