18
helmikuu

Ergonomian, työergonomian ja -hyvinvoinnin aakkoset

Ohjaaja: Niina Seppänen, hyvinvointivalmentaja (Int Health Coach®)
Kesto: noin 1 t 15 min.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta to 18.2.2021 klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Zoom-kutsu 18.2. klo 12 mennessä.

Some on ollut kohta lähes vuoden pullollaan hauskoja postauksia etätyöläisten mitä eriskummallisimmista työskentelypaikoista; kuvia on nähty niin ”saunakonttorista” kuin myös silityslaudan luovasta uusiokäytöstä jokanaisen ja -miehen sähköpöytänä.

Yksinkertaisimmillaan tietotyöläisen etätyöskentelyyn tarvitaan vain läppäri ja toimiva verkkoyhteys, mutta tällä luennolla käydään monipuolisesti läpi asioita, joita myös on hyvä muistaa työskennellessä kotoa käsin.

Teemoina mukana mm.:

  • Tärpit ergonomisen työpisteeseen luomiseen
  • Tauota, tauota ja vielä kerran tauota!
  • Pidä päivän rutiineista kiinni
  • Muista poistua päivän päätteeksi ”työpaikalta”

Luennon aikana tehdään yhdessä myös helppoja, kätevästi sisälle työpäivään upotettavia jumppaliikkeitä, joilla saadaan pidettyä niska-hartiaseutu sekä selän alue kunnossa ja yleisellä tasolla myös aktivoitua koko kehoa ja aineenvaihduntaa.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörit HI ry:n ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php