19
toukokuu

Etäopastus Ilja Repinin maailmaan

Double Portrait of Natalia Nordmann and Ilya Repin (1903). Photo: Ateneum

Etäopastus johdattaa kiehtovan taiteilijan, Ilja Repinin maailmaan. Nyt voit siis tutustua Ateneumin ajankohtaiseen näyttelyyn omalta kotisohvaltasi!

Ilja Repin on aikansa merkittävin venäläinen taiteilija ja myös suomalaisten rakastama. Repin tunnetaan ennen muuta psykologisen ihmiskuvan ja venäläisen kansankuvauksen mestarina.

Etäopastus tarjoaa makupaloja Repinin taiteen maailmasta: opastuksen aikana tutustumme taiteilijan keskeisiin teoksiin sekä elämänvaiheisiin näyttelyn tematiikkaa seuraten.

Opastus ei kierrä näyttelysaleissa, vaan opas esittelee teemoja ja teoksia kuvaesityksen avulla. Opastuksen lopuksi on mahdollista esittää kysymyksiä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 19.5.2021 klo 10 mennessä. Mukaan mahtuu ensimmäiset 120 ja ilmoittautuneille lähetetään tapahtumaan sähköpostitse Teams-linkki 19.5. klo 12 mennessä.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php