22
lokakuu

Etätasting: oluet & makuparit Oktoberfestin hengessä

Brewcats - Tytötkin panee! - Suomen seuratuimmat olutvaikuttajat! Kuva: Jose Ahonen.

Rennosti vedetyssä, Oktoberfestin henkisessä tastingissa maistellaan viittä erilaista käsityöolutta. Samalla käydään läpi, miten olutta maistellaan, esitellään päivän oluet ja puhutaan eri oluttyyleistä, oluen raaka-aineista ja panemisesta sekä oluen historiasta. Makupareina on helposti kotona rakennettavia pieniä ruoka-annoksia oluiden kanssa yhteensovitettuina.

Tapahtuman kumppanina ja tastingin vetäjinä toimivat Brewcatsin likat, jotka ovat tunnettuja sloganistaan Tytötkin panee! Tapahtumassa kuulet lisää, mikä Brewcats on ja mistä koko Tytötkin Panee -juttu sai alkunsa.

Lupaamme, että tässä tastingissä ei tule hiljaisia hetkiä, eikä kenellekään ole sellainen olo, että oluesta pitäisi tietää jotain etukäteen! Nämä panevat tytöt ovat helposti lähestyttäviä ja tuovat raikkaan tuulahduksen Suomen olutpiireihin!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään ke 20.10. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollinen erikoisruokavalio. Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään viikko ennen tapahtuma lista olueista ja raaka-aineista, joita tapahtumassa yhdessä maistellaan! Oluet ja raaka-aineet valitaan niin, että mahdollisimman moni löytäisi ne paikalliselta kauppiaalta tai Alkosta.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php