21
huhtikuu

Etäyritysvierailu Rambollille: teemoina älykäs liikenne ja uudet energiaratkaisut

Tule kuulemaan lisää älykkäästä liikenteestä sekä uusista kestävän kehityksen energiaratkaisuista Rambollilla.

Kutsumme sinut poikkeuskevään 2021 aikana virtuaalisiin vierailuihin mielenkiintoisin yrityksiin, jotka ovat tavalla tai toisella ajankohtaisia ja pinnalla erityisesti insinöörinäkökulmasta.

Ilmoittaudu mukaan 21.4. klo 10 mennessä. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille 21.4. klo 12 mennessä.

Etävierailu Rambollilla

Ensimmäinen tutustumiskohteemme on Ramboll, johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys, jossa työskentelee 16 500 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa Ramboll toimii maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Tutustu rambollaisiin tästä!

Rambollin palveluja ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa.

Tästä kaikesta kuulet lisää tilaisuudessa. Tilaisuuden avaa Rambollin tekninen johtaa Mikko Leppänen, jonka jälkeen syvennytään Rambollin asiantuntijoiden voimin älykkääseen liikenteeseen sekä uusiin kestävän kehityksen energiaratkaisuihin.

Tutustu ja ilmoittaudu sarjan muihin vierailuihin

28.4. klo 17 Etäyritysvierailu: tule tutustumaan St1 Otaniemen hankkeeseen
5.5. klo 17 Etäyritysvierailu: tule tutustumaan Sinebrychoffin toimintaan

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php