28
huhtikuu

Etäyritysvierailu: tule tutustumaan St1 Otaniemen hankkeeseen

Puhdasta geolämpöä maan syvyyksistä. Kuva: Helsingin Insinöörit.

Kutsumme sinut poikkeuskevään 2021 aikana virtuaalisiin vierailuihin mielenkiintoisin yrityksiin, jotka ovat tavalla tai toisella ajankohtaisia ja pinnalla erityisesti insinöörinäkökulmasta.

Ilmoittaudu mukaan 28.4. klo 10 mennessä. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille 28.4. klo 12 mennessä.

Maasta lämpöä – Heat from the ground

St1 toteuttaa Otaniemessä ainutkertaista syvän geotermisen lämpölaitoksen pilottiprojektia. Hankkeessa on jo poratut kaksi maailman syvintä geolämpökaivoa ja kuluvan vuoden aikana jatketaan tutkimustyötä haastavilla virtaustesteillä. Samalla luodaan konseptia, jolla vastaavan teknologian laitoksia voidaan rakentaa Suomeen ja muualle Pohjoismaihin.

Osallistu tapahtumaan ja kuulet lisää yrityksen toiminnasta yleisesti ja miten se liittyy insinööriosaamiseen nyt ja tulevaisuudessa. Esityksen pitää  Maasta lämpöä – Heat from the ground -hankkeen johtaja Matti Pentti, joka kertoo samalla geotermisellä energialla toimivan lämpölaitoksen rakentamisesta sekä tulevaisuuden kestävästä energiatuotannosta.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan sarjan muihin vierailuihin

21.4. Etäyritysvierailu Rambollille: teemoina älykäs liikenne ja uudet energiaratkaisut
5.5. Etäyritysvierailu: tule tutustumaan Sinebrychoffin toimintaan

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php