16
syyskuu

Galleria Sarpanevan opastettu kierros

Galleria Sarpaneva, Sarpaneva Design, Heikkiläntie 8, Helsinki
Galleria & myymälä Sarpaneva

Ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan näyttelyyn, jossa on kattava läpileikkaus Timo Sarpanevan monipuolisesta tuotannosta, joka ulottuu seitsemälle vuosikymmenelle. Näytteillä on yli 200 teosta. Vastaavanlaista kokonaisuutta ei ole koskaan ollut esillä julkisissa näyttelyissä. Gallerian näyttely perustuu Sarpanevan perheen yksityiskokoelmaan. Asiantuntevana oppaana ja kertojana toimii Timo Sarpanevan puoliso ja työtoveri Marjatta Sarpaneva. Tilaisuus on yksityistilaisuus.

Gallerian myymälästä on ostettavissa Timo Sarpanevan suunnittelemia valmistuksessa olevia tuotteita sekä myös harvinaisia taide-esineitä ja litografioita. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Antiikkipallo-kynttilät, Timo Tumbler -lasit, Sarpaneva Wood tarjoilu- ja leikkuualustat sekä Iittalan valmistamat Sarpaneva-padat, teräslautaset ja Festivo-kynttilänjalat.

Osallistumismaksu 18 euroa/henkilö, maksimi 2 henkilöä/jäsen.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php