29
toukokuu

Grillaa kesäsi käyntiin – koko perheen kesäpäivät verkossa

Grillaa kesäsi käyntiin Arto Rastaan kanssa!

Grillaus kuuluu olennaisena osana suomalaisten kesään. Pistetään siis yhdessä kesä käyntiin ja vietetään verkossa ihanan rento lauantainen iltapäivä, johon kuuluu Arto Rastaan grillauskoulu, kesäistä live-musiikkia trubaduureilta sekä mobiilipakohuonepeli perheen lapsille ja lapsenmielisille.

Voit siis grillikoulun ajaksi lähettää lapset (ja lapsenmieliset) pelaamaan pakohuonepeliä ja kutsua heidät takaisin (kesä)keittiöösi, kun on jälkiruoan valmistamisen aika. Arto opastaa rauhalliseen tahtiin jälkiruuan teon, joten voit ihan hyvin jättää vastuun jälkiruoan tekemisestä perheen pienimmille.

Loppukokkailun ja ruokailun aikana meitä tulee viihdyttämään tamperelainen Veriveljet Acoustic Duo.

Tapahtumassa pääset myös lyhyen videon välityksellä tutustumaan Helsingin Insinöörien Vartiosaaren Vådötorp-huvilaan sekä kuulet hyvinvointivalmentaja Niina Seppäseltä lyhyen hyvinvointitietoiskun siitä, miten voit keventää kesäherkkuja mausta tinkimättä ja kauden satoa hyödyntäen.

Lämpimästi tervetuloa herkullisten kesämakujen kiehtovaan maailmaan!

Arto Rastaan grillikoulu

Nämä tehdään
Grillattua teriyaki-lohta, sydänsalaattia ja kyssäkaalitsatsikia
Grillattua naudan sisäfileetä ja paprika-chorizosalsaa, itse tehtyä majoneesia

Jälkiruoaksi
Grillattua mansikkaa ja vanilja-mascarponea

HUOM! Menussa on otettu huomioon, että jos sinulla ei ole mahdollisuutta grillaukseen, voit joillakin muokkauksilla, joista saat tietoa etukäteen, tehdä saman menun kotikeittiössäsi liettä ja uunia käyttäen.

Reseptiikka ja raaka-aineet 

Osallistujat saavat viikko ennen tapahtumaa eli pe 21.5. reseptiikan, ennakkovalmisteluohjeet sekä listan raaka-aineista, joita menun valmistaminen vaatii, sekä viini- ja olutsuositukset. Osallistujat vastaavat itse raaka-aineiden hankinnasta. Tapahtumaan voit kuitenkin ilmoittautua vielä pe 28.5. saakka – lähetämme reseptit ja ennakko-ohjeet sen mukaan, kun ilmoittautumisia tulee!

Nämä kokataan
Kauppalista ja ohjeet

Pelataan mobiilipakopeli: Pako Lemmikkihotellista!

Apua, lemmikit ovat päässeet karkaamaan Lemmikkihotelli Hopeatassusta. Onneksi sinä juuri pääsit paikalle auttamaan eläinten etsinnässä.

Tervetuloa mukaan värikkääseen seikkailuun Lemmikkihotelliin. Tarkoituksena on löytää lemmikit niiden piilopaikoista, ratkaista tehtäviä ja houkutella lemmikit takaisin sisälle ennen kuin omistajat tulevat niitä noutamaan.

Pakopeli toteutetaan helppokäyttöisellä ActionTrack-mobiilisovelluksella. Pelata voit puhelimella tai padillä ja pelin kesto on 30-40 minuuttia. Tarkemmat ohjeet lähetämme peliin ilmoittautuneille. Peli soveltuu itsenäisesti pelattavaksi 6 vuotta täyttäneille ja aikuisen seurassa myös nuoremmille lapsille.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.

 


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.


 

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php