31
toukokuu

Helpotusta teatterinälkään: Kjell Westön Rikinkeltainen taivas taltiointina

Kuva: Kansallisteatteri / Katri Naukkarinen. Kuvassa Annika Poijärvi.

Kjell Westön Rikinkeltaisen taivaan kiehtova näyttämötulkinta nyt upeana taltiointina.

Juhana von Baghin ohjaama ja Michael Baranin dramatisoima Rikinkeltainen taivas tuo Kjell Westön samannimisen romaanin näyttämölle visionäärisenä ja aistivoimaisena näyttämöteoksena. Teos on taltioitu Kansallisteatterin Suurelta näyttämöltä keväällä 2021.

Mikä on totta, mikä petosta? Onko vapautta, jota on joskus uskonut elävänsä, koskaan ollutkaan? Mihin katoaa kaikki se rakkaus, joka elämämme parhaina hetkinä ympäröi meidät?
Rikinkeltainen taivas on intiimi ja musiikillinen matka, joka johtaa lapsuuden unenkaltaisesta kesäparatiisista 1960-luvulta sirpaleiseen nykymaailmaan, läpi toivon ja pettymysten täyttämien vuosikymmenten. Melankolian ja kauneuden läpäisemässä esityksessä sukupolvet, sukupuolet ja sosiaaliluokat törmäävät toisiinsa muistojen ja tosiasioiden kaleidoskoopissa.

Rooleissa: Pirjo Lonka, Pyry Nikkilä, Annika Poijärvi, Johannes Purovaara, Timo Tuominen ja Juha Varis. 

”Kjell Westön romaanista Rikinkeltainen taivas tuli täydellisyyttä hipova näytelmä elämän ohikiitävyydestä”, Sanna Kangasniemi, Helsingin Sanomat

Lue käsiohjelma täällä.

Ilmoittaudu viimeistään ma 31.5.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään ma 31.5.2021. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse maksuton katsojakohtainen koodi, joka on voimassa 31.7.2021 saakka. Striimin hinta normaalisti 15 euroa.

Esitys on katsottavissa tallenteena live.keikalla.fi-sivustolla. Tallenne on katsottavissa 10 vuorokauden ajan koodin aktivoinnista.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php