14
toukokuu

Helsingin Insinöörit mukana Sporttinen puuhapäivä Helsingissä -tapahtumassa

Bolt Arena, Urheilukatu 5, Helsinki
Bolt Arena heinäkuussa 2010. Kuva: Santeri Viinamäki

Insinööriliitto kutsuu kaikki jäsenensä perheineen viettämään sporttista perhepäivää Helsinkiin HJK:n kotikentälle Bolt Arenalle!

Huikean jalkapallostadionin ravintolat palvelevat urheilukansaa koko päivän ajan omakustanteisesti. Luvassa on kymmeniä aktiviteettipisteitä, mm. jousiammuntaa, sirkuskoulua, kävelyfutista ja tietysti HJK:n pallokoulu edustusjoukkueen pelaajien vetämänä.

Helsingin Insinöörien teltalla tapahtuu

Helsingin Insinööreillä on tapahtumassa oma telttapiste, jossa luvassa hauskaa ohjelmaa koko perheelle – kasvomaalausta, valokuvauspiste ja leikkimielisiä kilpailuja. Tervetuloa osallistumaan tai muuten vaan moikkaamaan meitä!

Pyhimys mukana sporttipäivässä

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Pyhimys on pitkän linjan räppäri, joka tunnetaan oivaltavista, moniulotteisista ja ajatuksia herättävistä lyriikoistaan. Pyhimys esiintyy yleisölle klo 15:00.

Ilmoittautuminen

Ohjelma ja esiintyjät tarkentuvat huhtikuun aikana, mutta kannattaa jo nyt ilmoittautua mukaan ja varmistaa paikka mahdollisesti kesän vauhdikkaimpaan tapahtumaan! Ilmoittautuminen on avoinna Insinööriliiton sivuilla 13.5.2022 saakka!

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Insinööriliiton sivuilta!

css.php