10
huhtikuu

Hyvinvointia ja kokkailua huippukokki Arto Rastaan kanssa!

Hyvinvointia ja kokkailua huippukokki Arto Rastaan kanssa - turvallisesti etänä!

Insinöörien virtuaalinen kokkikoulutapahtuma saa jatkoa, tällä kertaa kokkaamme verkossa huippukokki Arto Rastaan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan ke 31.3. mennessä! Osallistuminen on maksuton.

Arton kokkikurssi on unohtumaton elämys

Tämä kokkikoulu yhdistää ainutlaatuisella tavalla hyvinvointitietouden ja laadukkaan sekä ravintorikkaan ruuan kokkailun – ajankohtaisina teemoina parhaillaan vahvasti trendaava lähiruoka, vastustuskykyä buustaavat ruoka- ja ravintoaineet sekä kokkailun ja ruokailun ilo ja nautinto.

Osana noin 1,5 tuntia kestävää livelähetystä on 15-20 minuutin hyvinvointiluento liittyen aihepiiriin: terveyttä ja vastustuskykyä ravinnosta nautintoa unohtamatta. Mukaan pääsevät niin supermarja mustikka, kuivattu nokkonen kuin myös kalan ja yleisesti hyvien rasvojen terveyshyödyt.

Tapahtuma etenee kiireettä ja hyvällä svengillä ja lupaamme, että kaikki osallistujat oppivat jotakin uutta! Live-chat antaa mahdollisuuden interaktiivisuuteen ja ajatusten vaihtoon.

Mitä kokataan?

Pääruoka
Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, kurkumalla maustettua yrttirisottoa ja nokkos- tai basilikapestoa

Jälkiruoka
Hunajalla aateloitu rahka kotimaisesta mustikasta & karamellisoitua kauraa

Ilmoita alla olevalla ilmoittautumislomakkeella mahdollisista allergioistasi ja ruoka-ainerajoituksistasi. Arto soveltaa reseptisi ja ohjeet niiden mukaan.

Reseptit, ohjeet ja raaka-aineet

  • Osallistujat saavat reilu viikkoa ennen tapahtumaa reseptit viinisuosituksineen, kauppalistan, listan tarvittavista keittiövälineistä ja infoa etukäteen tehtävistä ennakkovalmisteluista.
  • Kauppalista ja reseptit on mitoitettu 4 hengen kahden ruokalajin illalliseen.
  • Osallistujat vastaavat itse raaka-aineiden hankinnasta. Raaka-aineiden hinta-arvio 4 hengen setistä on n. 40-50€ (ilman viinejä).

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa makujen kiehtovaan maailmaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php