20
marraskuu

Via Group: Ihmisosaaja onnistuu

Insinöörit-Ekonomit talo, seminaariluokka, Ratavartijankatu 2 A, Helsinki

Osaatko kohdata erilaisia ihmisiä heitä kunnioittavasti? Oletko itse enemmän ihmis- vai asiakeskeinen? Oletko enemmän systemaattinen ja perusteellinen vai nopea ja suurpiirteinen? Via Groupin Ihmisosaaja onnistuu -valmennus keskittyy ihmistyyppien tunnistamiseen ja niiden hyödyntämiseen tiimitoiminnassa. Onko tiimikaverisi suunnittelija, käynnistäjä, innostaja vai rakentaja? Miten kollegasi toivoo tiimitilanteiden tai keskustelujen sujuvan? Milloin etenet nopeasti asiaan, milloin taas kuuntelu voi olla ainut tie maaliin.

Miten eri profiilin henkilöt toimivat tiimissä? Mitkä ovat eri profiilien vahvuudet? Entä heikkoudet? Mistä syntyvät suurimmat kahnaukset? Mitä voisit oppia tiimityöskentelyssä eri toimintatavan henkilöltä?

Ihmisosaaja onnistuu -koulutus on matka ihmistuntemukseen, jonka avulla saat työkalut parempaan ihmissuhteiden hoitoon niin myyntityössä, tiimissä kuin yksilötasollakin. Taidoista on hyötyä myös kovenevilla työmarkkinoilla, johtuuhan selvitysten mukaan jopa 80 prosenttia irtisanomisista pohjimmiltaan yhteistyökyvyttömyydestä, sosiaalisesta taitamattomuudesta ja osaamattomuudesta ihmissuhteissa. Teemme koulutuksessa itsearvioinnin, joka avaa toimintatapaerot sinulle konkreettisiksi työkaluiksi päivittäisessä myyntityössä.

Koulutuksen vetää Insinööriliiton uravalmentaja, joka on sertifioitu Via Groupin valmennuksen vetäjäksi.

Kouluttajat: Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä
Kesto:  4 h
Osallistujat: max 30
Ilmoittautumiset: www.ilry.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutuksesta ei ilmoiteta, voidaan tarjoiluista aiheutuneet kustannukset periä osallistujalta.

 

tjs_opintokeskus_rgb
Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa

css.php