30
huhtikuu

Ikimuistoinen EtäVappu – Munkin on mentävä

Ikimuistoinen EtäVappu - Munkin on mentävä

Insinööri, tule viettämään kanssamme ikimuistoista EtäVappua, missä tahansa oletkin! Koko Insnööriliiton yhteisö on lämpimästi tervetullut!

Vietetään virtuaalisesti, mutta yhdessä hauska ja rento iltapäivä, johon kuuluu paljon hyvää vappumusaa, mielenkiintoisia insinöörivieraita, tunnelmaa nostattava stand up -show sekä showbaari ja cocktailtyöpaja!

Virittäydy vapputunnelmaan: stand up -koomikko Marjo Rantanen

Vappunaurut tapahtumassa tarjoaa tunnelmamuotoilija, tietokirjailija ja stand up -koomikko, innostava ja energinen Marjo Rantanen.

Marjo toimii myös tilaisuuden juontajana ja jututtaa yhdessä Helsingin Insinöörien puheenjohtaja Lasse Laurikaisen kanssa studiovieraita, joita emme vielä tässä vaiheessa paljasta;)

Äänestä suosikkibiisisi: Osmo Ikosen Live Jukebox

Vappubileiden musiikista vastaa Osmo Ikonen & co, joka soittaa tapahtumassa etäyleisön toivebiisejä ja luvassa on myös VappuMusaVisa!

Pääset siis itse vaikuttamaan siihen, minkälaisia kappaleita tapahtumassa kuullaan. Äänestää omaa suosikkibiisiäsi tästä linkistä! Eniten ääniä keränneet kappaleet kuulet lähetyksessä Osmon live-esittämänä.

Vapun viileimmät mock- ja cocktailit

Karnevaalitunnelman lisäksi vappuun kuuluvat ehdottomasti kuplivat juomat. Lähetyksessä pääset Vip Bartendersin ammattitaitoisten baarimestareiden cocktailtyöpajaan, jossa kuullaan lisää vappujuomaperinteistä ja opitaan myös valmistamaan oma vappujuoma.

Lähetämme kaikille osallistujille reilu viikko ennen tapahtumaa ohjeet ja tarvikelistan, jotta voit pyöräyttää itsellesi kotona (tai missä ikinä oletkaan) täydellisen vappudrinkin. Voit ihan itse päättää, haluatko valmistaa mock- tai coctailin, ohjeet ovat tulossa molempiin.

Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen EtäVappu! Sunkin on tultava!

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php