11
maaliskuu

Imago -muistikuva sinusta

Akavatalo, Valopiha, Kellosilta 7, Helsinki

tyonhakuveturi-logo-comm-2Työnhakuveturin toiminta on tarkoitettu sinulle Uudellamaalla asuva korkeasti koulutettu, joka olet työtön tai jäämässä työttömäksi.
Tavoitteena on tukea korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa. Näiden toimintojen avulla TYÖNHAKUVETURI tukee jokaisen omatoimista työllistymisprosessia.

Imago -muistikuva sinusta

Valmiina työhaastatteluun?

Työnantajat hakevat osaamisen ja kokemuksen lisäksi kyvykkyyttä, eli motivaatiota, tehtävän tavoitteiden ymmärrystä sekä valmiutta tarttua haasteeseen.

Miten tarjoat taitosi luotettavana mahdollisuutena ja ratkaisuna työnantajan tuleviin haasteisiin ja tavoitteisiin? Vastuu vaikutelmasta ja annetusta viestistä on aina hakijalla, eli sinulla.
Imagokouluttaja ja headhunter Isa Karlsson luennoi meille imagon vaikutuksesta ja hyödyntämisestä työnhaussa.

Isan koulutus pureutuu työhaastatteluun valmistautumiseen, eli pukeutumiseen, käytökseen, kysymyksiin sekä videohaastattelun haasteisiin.

Koulutus antaa sinulle työkalut oman osaamisen kartoittamiseen ja vakuuttavaan vaikutelmaan, niin livenä kuin diginä.

Isa Karlsson on headhunter ja imagokouluttaja, joka on sekä haastatellut että kouluttanut satoja ihmisiä työnhakuun niin livenä kuin diginäkin.

Ilmoittaudu

css.php