6
helmikuu

Insinöörien hiihtokoulu perinteisellä tyylillä

Suomen Latu, Paloheinä/ punainen mökki urheilupuiston parkkipaikan vieressä, Pakilantie 124, Helsinki

Onko edellisestä hiihtokerrasta jo aikaa?
Onko hiihtotaidot hieman ruosteessa?

Ilmoittaudu mukaan HI:n perinteisen hiihdon kurssille
Kurssilla harjoittelemme hiihdossa yleisesti tärkeää tasapainotaitoa ja käymme läpi sekä vuorohiihdon että tasatyönnön tekniikat, tutustumme hieman myös yksipotkuiseen tasatyöntöön, ja riippuen ryhmän taitotasosta, harjoittelemme laskemista ja jarruttamista sekä erilaisia ylämäen hiihtotekniikoita. Saat vinkkejä niin välineistä, harjoittelusta kuin turvallisuudestakin. Pysyttelemme kurssin aikana tasamaalla ja loivapiirteisessä maastossa. Osallistuminen on mahdollista kuntotasosta riippumatta.

Perinteisen hiihtokoulun osallistumismaksu on
30 €/jäsen. Välinevuokra 15 €/osallistuja (monot, sauvat ja sukset).
Mikäli tarvitset välineet, merkitsethän ilmoittautumislomakkeelle pituutesi, painosi ja kengän koon.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

tjs_opintokeskus_rgb


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Kyllä
En

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php