6
helmikuu

Insinöörien luisteluhiihtokoulu

Suomen Latu, Paloheinä/ punainen mökki urheilupuiston parkkipaikan vieressä, Pakilantie 124, Helsinki

Onko edellisestä hiihtokerrasta jo aikaa? Haluatko oppia luistelutekniikan perusteita?

Aikuisten luisteluhiihtokoulussa käymme läpi luistelutekniikan perusteita. Harjoittelemme miten kehon tulisi toimia luisteluhiihdossa, jotta luisteluhiihdosta tulisi helpompaa, taloudellisempaa ja hauskempaa. Harjoittelemme perusluistelun eli kuokan lisäksi myös muita rytmityksiä mogren ja wassberg, mahdollisesti myös ylä- ja alamäkitekniikat, kurssilaisten taitotason mukaan. Opimme myös hyödyntämään nykypäivän luisteluhiihdon välineitä luisteluhiihdossa. Kurssille voivat osallistua monentasoiset luisteluhiihtäjät.

Luisteluhiihtokoulun osallistumismaksu on 30 €/jäsen.
Välinevuokra 15 €/osallistuja, (monot, sauvat ja sukset).
Mikäli tarvitset välineet, merkitsethän ilmoittautumislomakkeelle pituutesi, painosi ja kengän koon.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

tjs_opintokeskus_rgb


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Kyllä
En

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php