30
maaliskuu

Insinöörit kuntoon – pilottihanke

Movement Fysios Tikkurilassa laittaa Helsingin Insinöörit kuntoon!

Melkein kunnossa, melkein onnellinen, melkein jaksan. Kiloja kertyy, väsyttää ja selkääkin särkee. Tiedät kyllä, että asioiden täytyy muuttua, mutta et tiedä mistä ja miten aloittaa. Kuulostaako tutulta? Silloin tämä on juuri Sinua varten!

Movement Fysioksen asiantuntijafysioterapeutit tuottavat yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa pilottihankkeen ajatuksella ”mahtava muutos – mahtava Sinä!”. Tavoitteena on 6 kuukauden aikana luotsata osallistujat elämäntaparemontin karikoiden yli ja auttaa saavuttamaan pysyvä muutos kohti paremmin voivaa Sinua.

Hanke toteutetaan pienryhmämuotoisena. Lisäksi jokainen osallistuja käy yksilöllisesti alku- ja loppukartoituksessa. Viikoittainen yhteydenpito fysioterapeuttien ja asiakkaiden välillä tapahtuu Kotopro -pilvipalvelun välityksellä. Näin projektin etenemistä voidaan seurata myös etänä ja ohjata sitä nopeallakin aikataululla oikeaan suuntaan kommentoimalla sekä antamalla lisäohjeita.
Pilottihankkeen tarkempi sisältö liitteenä (pdf).

Valinnat ryhmään tehdään lääketieteellisin perustein ja BMI:n tulee olla yli 30. Valintahaastattelut aloitetaan maaliskuun lopulla.

Pienryhmätapaamiset (18 x 1 h) ovat keskiviikkoisin loppukevään ja alkusyksyn aikana Movement Fysiosin tiloissa Tikkurilassa.

Olisitko valmis sitoutumaan elämäntaparemonttiin? Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Jäsenhinta 156 €/jäsen/6 kk elämäntaparemontti

 

tjs_opintokeskus_rgb
Koulutus järjestetään yhteistyössä
TJS Opintokeskuksen kanssa

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php