25
maaliskuu

Jarno Limnéll: Sota Ukrainassa

Sotatieteiden tohtori ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll. Kuva: MySpeaker.

Maailma muuttuu tavalla, jota emme loogisella järjellä pysty etukäteen ajattelemaan. Viimeiset kaksi vuotta olemme eläneet koronapandemian keskellä. Nyt olemme tilanteessa, jossa Ukrainan lisäksi uhattuna on myös Euroopan turvallisuusjärjestys.

Mutta jokaisesta kriisistä on tärkeä oppia ja kehittää varautumista, jotta tulevaisuudessa olemme aiempaa kriisinsietokykyisempiä niin yksilön, yrityksen, kuin yhteiskunnan tasolla. Modernissa turvallisuudessa yksilön toimien merkitys korostuu ja keskeiseksi nousee resilienssin vahvistaminen.

Kutsumme sinut jäsentapahtumaan, jossa sotatieteiden tohtori ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll puhuu Ukrainasta, vallitsevasta turvallisuustilanteesta ja siitä, mitä voimme tässä muuttuneessa ja muuttuvassa tilanteessa tehdä. Mitä tämä sota meille tarkoittaa, miten voimme konkreettisesti auttaa, millä tavalla valmistautua.

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll on Suomen tunnetuimpia turvallisuusasiantuntijoita, Maailman talousfoorumin asiantuntijaverkoston jäsen ja kysytty puhuja myös kansainvälisesti. Hän on ollut puhujana muun muassa EU-huippukokouksessa EU-johtajille. Jarno työskentelee sekä toimitusjohtajana kansainvälisessä yrityksessä että kyberturvallisuuden professorina Aalto-yliopistossa. Hän on myös kolmen muun yliopiston dosentti.

Upseeritaustainen Jarno Limnell on koulutukseltaan sotatieteiden tohtori, VTM ja majuri evp. Hänet tunnetaan puhujana, jolla on kyky puhua vaikeista ja monimutkaisista asioista ymmärrettävästi. Jarnossa yhdistyvät vahva akateeminen, liike-elämän ja yhteiskunnallinen tietämys. Hänen viimeisin kirjansa ”Uhkakuvat” ilmestyi syksyllä 2018.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan pe 25.3. klo 10 mennessä. Vierailu toteutetaan Teams-alustalla. Teams-linkki tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille 25.3. klo 12 mennessä.

HI:n ja UIO:n jäsenten lisäksi ilmoittautua voivat jäsenet yhdistyksistä, joiden kanssa HI:llä on kumppanuussopimus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php