18
toukokuu

Juoksukarkelot Helsingissä

Juoksukarkelot Helsingissä 18.5.2019

Valitse mieluinen juoksutapahtuma ja lähde juoksemaan Helsinki City Running Day:lle Insinööriliiton kanssa! Helsinki City Running Day:ltä löytyy jokaiselle liikkujalle mieluinen tapahtuma, kun valittavana on maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimaraton.

Juhlavuoden kunniaksi Insinööriliitolla ja Helsingin Insinööreillä on HCRD:ssä oma tulossarja ja kannustuspiste. Kaikki Insinööriliiton kampanjakoodilla ilmoittautuneet osallistujat saavat juhlavuoden teknisen paidan. Lisäksi Insinööriliitto palkitsee kaikissa sarjoissa, lasten Minimaratonia lukuun ottamatta, parhaan tuloksen saavuttaneen insinööriosallistujan. Kannustuspiste sijaitsee Baanalla, Arkadiankadun sillan läheisyydessä.

INSSIsauna palvelee HCRD-juoksijoita uudella palautumisalueella.

HCRD:n yhteistyökumppanina Insinööriliitto tuo 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi saunamahdollisuuden myös HCRD-juoksijoille. Palautumisalue sijoittuu maalin ja varustesäilytyksen välittömään läheisyyteen Telia 5G Areenan taakse.

Lue juttu Helsinki City Running Day -lehdestä sivulta 32.

Insinööriliiton jäsenenä saat 10 % alennuksen kaikista HCRD:n 2019 juoksutapahtumista. Alennuskoodin löydät Member+ -palvelusta (vaatii kirjautumisen). HCRD:n juoksutapahtumien hinnat nousevat portaittain, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sen edullisempi tapahtuma sinulle on! Ilmoittautuminen päättyy 29.4.2019.

Paikka: reittitiedot löydät HCRD -sivuilta.
Liiton kannustuspiste sijaitsee Baanalla, Arkadiankadun sillan läheisyydessä.
IlmoittauduHelsinki City Running Events -sivulla.
Tapahtuman alennuskoodin löydät
Member+ -palvelusta (vaatii kirjautumisen).

Tutustu juhlavuoteen: www.ilry.fi/IL100

HI 100 – Koko ajan liikkeessä

css.php