18
toukokuu

Juoksukarkelot Helsingissä

Juoksukarkelot Helsingissä 18.5.2019

Valitse mieluinen juoksutapahtuma ja lähde juoksemaan Helsinki City Running Day:lle Insinööriliiton kanssa! Helsinki City Running Day:ltä löytyy jokaiselle liikkujalle mieluinen tapahtuma, kun valittavana on maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.

Juhlavuoden kunniaksi Insinööriliitolla ja Helsingin Insinööreillä on HCRD:ssä oma tulossarja ja kannatuspiste. Kaikki Insinööriliiton kampanjakoodilla ilmoittautuneet osallistujat saavat juhlavuoden teknisen paidan. Lisäksi Insinööriliitto palkitsee kaikissa sarjoissa, lasten Minimarathonia lukuun ottamatta, parhaan tuloksen saavuttaneen insinööriosallistujan. Kannatuspisteen tarkka sijainti ja ohjelma ilmoitetaan viimeistään kaksi kuukautta ennen tapahtumaa.

Insinööriliiton jäsenenä saat 10% alennuksen kaikista HCRD:n 2019 juoksutapahtumista. Alennuskoodin löydät Member+ -palvelusta (vaatii kirjautumisen). HCRD:n juoksutapahtumien hinnat nousevat portaittain, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sen edullisempi tapahtuma on! Ilmoittautuminen päättyy 29.4.2019.

Paikka: Helsinki
(lähtöpaikka ja juoksureitit julkaistaan myöhemmin)
IlmoittauduHelsinki City Running Events -sivulla.
Tapahtuman alennuskoodin löydät
Member+ -palvelusta (vaatii kirjautumisen).

Tutustu juhlavuoteen: www.ilry.fi/IL100.

css.php