28
maaliskuu

Juoksukoulu insinööreille

Helsingin Jyry, Eläintarhan urheilukenttä ja luentotila, Vauhtitie 6, Helsinki

HI Juoksukoulu sopii sekä aloittelijoille että jo juoksua harrastavillekin. Tule mukaan porukalla oppimaan juoksutekniikoista, palautumisesta ja muista juoksuun liittyvistä asioista sekä harjoittelemaan yhdessä koulutusryhmän kanssa.

Juoksukoulu sisältää viisi tapaamiskertaa. Paikalla on aina kaksi asiantuntevaa valmentajaa yksilöllisen ohjauksen takaamiseksi. Tavoitteena on antaa perustietämys juoksuharrastuksesta sekä innostaa jäsenistöämme liikkumaan. Ohjaajat analysoivat taltioitujen videoiden perusteella jokaisen juoksijan suorituksesta esim. askellusvirheet, vartalon asennot ym. ja jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen palautteen. Kaikilla tapaamiskerroilla on teema ja siihen liittyvä luento (n. 40 min.), jonka jälkeen päivän teeman mukainen liikuntaosio (n. 60 min.).

Tapaamispäivien teemat:
1) torstai 28.3. klo 18 miten harjoittelen oikein, juoksutekniikan videointi
2) tiistai 9.4. klo 18 syketasot
3) torstai 25.4.  klo 18 juoksutekniikka
4) torstai 2.5.  klo 18 juoksijan venyttelyohjelma
5) keskiviikko 8.5. klo 18 lihaskuntoharjoittelu

Ilmoittaudu pian alla olevalla lomakkeella.
Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä kurssilaisia ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Mikäli osallistujia saadaan riittävä määrä, pyrimme järjestämään lisäryhmän.
Juoksukoulun osallistumismaksu 53 €/jäsen.

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

tjs_opintokeskus_rgb

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php