1
kesäkuu

HUOM! Uusi aika / Signe Branderin valokuvien jäljillä Töölössä

Kokoontumispaikka Etu-Töölössä (tarkempi lähtöpaikka sovitaan myöhemmin), Mannerheimintie 30, Helsinki
Nykyinen Mannerheimintie 13-15 vuonna 1908. Etualalla Hesperian huvila. Taustalla Töölön sokeritehdas. Kuva: Signe Brander - Helsingin kaupunginmuseo.

Tervetuloa retkelle yli sadan vuoden taa! Valokuvaaja Signe Brander on ottanut yli 900 valokuvaa Helsingistä ja helsinkiläisistä vuosina 1907-1913 – aikana, jolloin pieni kaupunki kasvoi ja laajeni ennennäkemätöntä vauhtia. Kuljetaan Signen jalanjäljissä ja verrataan menneisyyttä nykyisyyteen.

Ilmoittaudu mukaan ma 31.5. mennessä ja tule katsomaan, miten Helsinki on muuttunut vuosisadassa. Kuka oli tuo sitkeä naisvalokuvaaja, joka kameroineen kiersi katuja ja taltioi katumaisemaa Helsingin kaupunginmuseolle?

Ryhmän koko

Ryhmässä on enintään 20 hlö, jotta voimme säilyttää turvaetäisyydet. Opas käyttää äänentoistolaitetta.

Muuta

• Olemme ulkona, joten muista hyvät kengät ja säänmukainen vaatetus.
• Kierros kestää n. 1,5 tuntia ja on pituudeltaan n. 1,5 km.
• Reitti ei ole esteetön.
• Koronatilanteen vuoksi edellytämme maskin käyttöä kierroksen aikana.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittaudu

Tapahtuma on täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle.

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php