8
joulukuu

Kehonkieli-virtuaalivalmennus – koska keho ei valehtele

Sami Sallinen on turvallisuuden ja kehonkielen ammattilainen, puhuja, valmentaja, tietokirjailija ja mediakommentaattori.

Kouluttaja: Sami Sallinen, Kehokoodi
Kesto: 2 tuntia
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta 8.12. klo 10 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään valmennukseen Teams-kutsu 8.12. klo 12 mennessä.

Kehonkielen syvällinen ymmärtäminen on tämän päivän tärkeitä (työ)elämän taitoja, koska kehonkielellä voidaan rakentaa luottamusta ja vaikuttaa. Kehonkielen oikea tulkinta myös antaa ratkaisevan etulyöntiaseman kaikissa neuvotteluissa, haastatteluissa, myynnissä, kokouksissa ja kaikissa sosiaalisissa kohtaamisissa.

Kouluttajana toimii turvallisuuden ja kehonkielen ammattilainen Sami Sallinen, entinen huumepoliisi, väkivaltarikostutkija ja suojelupoliisin virkamies. Samista voit lukea lisää hänen Kehokoodi-sivuiltaan.

Sami lupaa, että hänen valmennuksensa jälkeen elämäsi muuttuu, kun opit lukemaan työtoverisi, liike- tai neuvottelukumppanisi tai asiakkaasi todellisia ajatuksia ja tunnetiloja sekä hyödyntämään tietoa haluamaasi suuntaan. Opit hallitsemaan kehonkielen tulkinnan periaatteita, lukemaan keskustelukumppanin kehonkieltä, huomaamaan vuorovaikutustilanteiden hälytysmerkit sekä pystyt vakuuttamaan keskustelukumppanin omalla kehonkielelläsi.

Valmennuksen sisältö:

  • Kehonkielen tulkinnan periaatteet
  • Sanattoman viestinnän hyödyntäminen vuorovaikutustilanteissa
  • Kuinka rakennan luottamusta ja vakuutan kehonkielelläni
  • Kasvoskannaus
  • Vuorovaikutustilanteiden tärkeimmät mikroilmeet
  • Kuinka saada rehellisiä vastauksia ilman kysymyksiä
  • Käytännön harjoittelua

Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php