14
elokuu

Kesällä teatteriin: Ryhmäteatterin Sofian maailma Suomenlinnassa

Suomenlinnan kesäteatteri, Hyvän Omantunnon linnake, 00190, Helsinki
Sofian maailma. Kuva: Ryhmäteatteri.

Helsingin Insinöörien järjestämä perinteinen kesäteatterivierailu saa jatkoa, kun pääsemme elokuussa Suomenlinnaan katsomaan Ryhmäteatterin Sofian maailmaa!

Varaa lippusi

Kesäteatterin lipun jäsenhinta 10 €/kpl, maksimi 2 lippua/jäsen. Varaa lippusi alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on auki to 29.7. saakka tai kunnes paikat loppuvat.

Sofian maailma

Johanna Freundlichin dramatisoima ja ohjaama Sofian maailma on taianomainen matka elämän syviin kysymyksiin, joihin vastaamalla voi ihminen sijoittaa itsensä paremmin osaksi maailmanjärjestystä. Lisääntyvät salaliittoteoriat ja demokratioiden kriisit tekevät teoksesta ajankohtaisemman kuin koskaan.

Vuonna 1991 julkaistu Sofian maailma on kirjailija Jostein Gaarderin läpimurtoteos. Teos on käännetty yli 50 kielelle ja vuonna 1995 se oli maailmanlaajuisesti eniten myyty kaunokirjallinen teos.

Kirja kertoo tarinan eräästä tuiki tavallisesta 14-vuotiaasta norjalaisesta tytöstä, Sofiasta, joka löytää eräänä päivänä postin seasta kaksi hänelle osoitettua kirjettä vailla tietoa kirjeiden lähettäjästä. Ensimmäinen kirje kysyy ”Kuka sinä olet?” ja toinen ”Mistä maailma on peräisin?”. Pian postilaatikkoon ilmestyy myös Hilde -nimiselle tytölle osoitettu postikortti. Kuka on Hilde ja miksi Hilden isän tyttärelleen lähettämä postikortti on lähetetty Sofian osoitteeseen?

Lisätietoja esityksestä löytyy teatterin kotisivuilta. 

Turvallisesti teatteriin

Ryhmäteatteri on tehnyt huolellisesti ja harkiten turvallisuusratkaisuja noudattaen sekä sitoutuen THL:n ja OKM:n tapahtumajärjestäjille antamiin ohjeisiin, jotta teatteriin voi saapua hyvin mielin ja tuntea olonsa turvatuksi. Lue lisää teatterin sivuilta.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php