22
kesäkuu

Kesän aikana huippukuntoon kestävyysvalmentajan opeilla

Kesän aikana huippukuntoon kestävyysvalmentaja Perttu Mukkalan avulla! Kuva: Unsplash

Kesän aikana huippukuntoon kestävyysvalmentaja Perttu Mukkalan avulla! Perttu tarjoaa sinulle apuaan ja ohjaustaan 5 eri kunto-ohjelmassa riippuen tavoitteistasi. Osallistuminen on Insinööriliiton jäsenille maksuton.

Ohjaus starttaa ti 22.6. klo 17 Teamsissa, jossa Perttu esittelee kunto-ohjelmien sisällöt ja miten ohjaus käytännössä toteutuu.

Kunto-ohjelmat

  • Juoksuohjelma 1: Sohvan pohjalta kympille 11 viikkoa
  • Juoksuohjelma 2: Kympistä puolimaratonille 10 viikkoa
  • Juoksuohjelma 3: Tavoitteena maraton n. 12 viikkoa
  • Pyöräilyn treeniohjelmassa on tavoitteena pidempi kuntoajo 100-200 km, kuten Pirkan pyöräily tai Tour Lakeland, jonka kesto on n. 12 viikkoa. Pidempäänkin tapahtumaan tähtäävä ohjelma on mahdollinen, mutta siitä on erikseen sovittava.
  • Triathloniin tähtäävä ohjelma, jonka tavoitteena on perusmatkan (1500m-40km-10km) kisa loppukesästä. Triathlonohjelma suunnitellaan siis niin, että se on aikataulutettavissa elo-syyskuun vaihteessa oleviin kisoihin.

Ohjauksen toteutus

Ohjelmat pitävät sisällään päiväkohtaisen kestävyysharjoitteluohjelman sekä harjoittelua tukevat lihaskuntoharjoitukset. Juoksu- ja pyöräilyohjelmat Perttu toimittaa pdf-muodossa ja kaikki ohjelmat on saatavilla ja nähtävillä TrainingPeaks-harjoittelualustalla. Harjoittelun tueksi luodaan myös suljettu Facebook-yhteisö, jossa voimme sopia yhteisiä lenkkejä sekä kysyä neuvoa sekä Pertulta että toisiltamme.

Ilmoittaudu mukaan ti 22.6. klo 10

Jotta pääset mukaan starttitunnille 22.6. klo 17 Teamsissa, ilmoita siitä 22.6. klo 10 mennessä alla olevalla lomakkeella. Linkin starttitunnille lähetämme samana päivänä klo 12 mennessä sähköpostiisi.

Kestävyysvalmentaja Perttu Mukkalalla on Triathlonliiton 2-tason triathlonin valmentajakoulutus sekä Uimaliiton avovesiuinnin ohjaajakoulutus. Urheilijana hänen suurimpina saavutuksiaan ovat vuodelta 2018 täyden matkan triathlonin suorittaminen (ns. Ironman-matka 3,8 km uinti-180 km pyörä ja 42,2 km juoksu) sekä Karhunkierroksen 83 km ultrajuoksu vuodelta 2019.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php