9
kesäkuu

Koko perheen kesäpäivä Vartiosaaressa

Vådötorp-huvila, Vartiosaari, Vartiosaari, Helsinki

Tule viettämään Helsingin Insinöörien kesäpäivää Vådötorp-huvilalle Vartiosaareen lauantaina 9.6.2018.

Voit tulla paikalle koko perheen voimin ja viettää saaressa oman aikataulusi mukaan vaikka koko päivän.

Ohjelmassa on saunaa, uintia, virvokkeita, grillausta, lasten leikkikenttä trampoliinilla, ongintaa laiturilta palkintoineen, luontorasteja, kasvomaalausta, linnunpönttöjen valmistusta, tikanheittoa, mölkkyä ym. kevyttä, vapaaehtoista puuhastelua. Pääasia on, että nautit päivästä yhdessä muiden insinööriperheiden kanssa.

Saattaapa saaren Lölli-peikkokin perheineen vilahdella alueella, sillä peikkojen piilopaikoista voi olla pulaa vieraiden vallatessa saaren.

Videointiryhmä kuvaa päivän aikana Helsingin Insinöörien videota. Video tulee katsottavaksi HI:n verkkosivuille ja Youtubeen.

Saapumisohjeet:
Herttoniemen metroasemalta pääsee busseilla nrot 88 ja 89 muutaman sadan metrin kävelymatkan päähän Reposalmen rannasta Katso aikataulut ja reitit tästä.

Mikäli saavut omalla autolla Laajasaloon, huomioithan, että parkkitiloja löytyy jonkin verran. Tutustu tästä mahdollisiin paikoitusalueisiin.

Venekuljetus saareen ja saaresta pois:
Maksuton nonstop venekuljetus klo 10-18 Suomen Saaristokuljetuksen pienveneellä Reposalmen rannan (Reposalmentie 1) ja Vartiosaaren rannan välillä. Venelaiturilta on n. kilometrin opastettu kulkureitti Vådötorp-huvilalle. Ks. veneen lähtöpaikka kartalta.

Voit tulla myös omakustanteisesti vuorolaivalla esim. Hakaniemestä tai Herttoniemestä. Hinnat ovat 8-10 €/aikuinen, lapset 4-12 v. puoleen hintaan, alle 4 v. kulkevat maksutta.  Katso aikataulut ja tarkemmat hintatiedot täältä.

Kesäpäivä saaressa on maksuton jäsenille ja heidän perheilleen.

Ilmoittaudu kesäpäiville mahdollisimman pian järjestelyjen vuoksi alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php