9
kesäkuu

Koko perheen kesäpäivä Vartiosaaressa

Vådötorp-huvila, Vartiosaari, Vartiosaari, Helsinki

Tule viettämään Helsingin Insinöörien kesäpäivää Vådötorp-huvilalle Vartiosaareen lauantaina 9.6.2018.

Voit tulla paikalle koko perheen voimin ja viettää saaressa oman aikataulusi mukaan vaikka koko päivän.

Ohjelmassa on saunaa, uintia, virvokkeita, grillausta, lasten leikkikenttä trampoliinilla, ongintaa laiturilta palkintoineen, luontorasteja, kasvomaalausta, linnunpönttöjen valmistusta, tikanheittoa, mölkkyä ym. kevyttä, vapaaehtoista puuhastelua. Pääasia on, että nautit päivästä yhdessä muiden insinööriperheiden kanssa.

Saattaapa saaren Lölli-peikkokin perheineen vilahdella alueella, sillä peikkojen piilopaikoista voi olla pulaa vieraiden vallatessa saaren.

Videointiryhmä kuvaa päivän aikana Helsingin Insinöörien videota. Video tulee katsottavaksi HI:n verkkosivuille ja Youtubeen.

Saareen pääsee vuoroveneellä tai mahdollisesti järjestetyllä kuljetuksella. Kulkuohjeet ilmoitellaan lähempänä ajankohtaa, kun tiedämme tarkemmin tulijoiden määrän.

Kesäpäivä saaressa on maksuton jäsenille ja heidän perheilleen.

Ilmoittaudu kesäpäiville mahdollisimman pian järjestelyjen vuoksi alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolle puh. 040 150 3878.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php