22
syyskuu

Kilometrikisa 1.5.-22.9.: yksikään poljettu kilometri ei ole liian vähäpätöinen kirjattavaksi

HI on ilmoittautunut omalla joukkueellaan mukaan leikkimieliseen kilometrikisaan, jonka tarkoituksena on kannustaa suomalaisia hyppäämään pyörän selkään, olipa kyseessä sitten mikä matka tahansa. Kisassa on mukana jo yli 27 000 suomalaista.

Kilometrikisassa joukkueeseen liittyneet jäsenet kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit, ja halutessaan siihen kuluneen ajan, omalle joukkueelleen. Kilometrit kartuttavat joukkueen saldoa ja kisan lopussa palkitaan ne, joilla on eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohti. Lisäksi kisan aikana arvotaan myös pienempiä palkintoja osallistujien kesken.

Kilpailuaikaa on 22.9. asti, joten kilpailuun ehtii vielä hyvin mukaan. Myös jo poljetut kilometrit hyväksytään, eli jos olet pyöräillyt toukokuussa, pääset heti kirjaamaan itsellesi kilometrejä.

Joukkue on ilmoittautunut myös mukaan Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen, jossa jokaista poljettua 25 km kohden joukkue lahjoittaa yhden euron Punaiselle Ristille. Kampanjassa kerätyt tulot käytetään ilmastonmuutoksen torjuntaan ja tänä vuonna varoilla rakennetaan vesipisteitä sekä saniteettitiloja Tadzikistanin vuoristoalueelle. Polkemalla voi samaan aikaan tehdä siis hyvää niin itselle, ympäristölle kuin muille.

Joukkueen nimi: Helsingin Insinöörit HI ry
Osallistumiskoodi: HI_liikkuu2020

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/

Joukkue on tällä hetkellä mukana piensarjassa, mutta siirtyy automaattisesti isompaan sarjaan, jos ilmoittautuneita tulee yli 25. Paikkakunnaksi on merkitty tällä hetkellä Helsinki toimiston sijainnin vuoksi, mutta muita kaupunkeja voi tarvittaessa lisätä mukaan kisaan.

Kisasta lisää osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi/rules/

css.php