22
syyskuu

Kilometrikisaa poljetaan vielä 22.9. asti

Luvassa on jälleen kilometrikaupalla hyvää mieltä, kohonnutta kuntoa ja pyöräilyyn kannustavia tekoja eri työpaikoilla ja muissa yhteisöissä! Kuva: Unsplash.

Tiesitkö, että suomalaiset tekevät keskimäärin 2,9 matkaa vuorokaudessa? Vuodessa teemme siis 1 000 valintaa siitä, minkä kulkumuodon valitsemme.

HI on ilmoittautunut omalla joukkueellaan mukaan leikkimieliseen kilometrikisaan, jonka tarkoituksena on kannustaa suomalaisia hyppäämään pyörän selkään, olipa kyseessä sitten mikä matka tahansa. Kilometrikisa kannustaa pyöräilemään niin arjessa kuin vapaa-ajalla!

Kilometrikisassa joukkueeseen liittyneet jäsenet kirjaavat pyöräilemänsä kilometrit, ja halutessaan siihen kuluneen ajan, omalle joukkueelleen. Kilometrit kartuttavat joukkueen saldoa ja kisan lopussa palkitaan ne, joilla on eniten pyöräilykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohti. Lisäksi kisan aikana arvotaan myös pienempiä palkintoja osallistujien kesken.

Joukkueen nimi: Helsingin Insinöörit HI ry
Osallistumiskoodi: HI polkee 2021

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa: www.kilometrikisa.fi/teams/join/

Joukkue on tällä hetkellä mukana piensarjassa, mutta siirtyy automaattisesti isompaan sarjaan, jos ilmoittautuneita tulee yli 25. Paikkakunnaksi on merkitty tällä hetkellä Helsinki toimiston sijainnin vuoksi, mutta muita kaupunkeja voi tarvittaessa lisätä mukaan kisaan.

Kisasta lisää osoitteessa: www.kilometrikisa.fi/rules/

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

css.php