28
marraskuu

Koko perheen virtuaalipikkujoulut

Tänä vuonna pikkujouluihin on mahdollista osallistua omasta kodista käsin! Helsingin Insinöörien ja Insinööriliiton järjestämässä virtuaalipikkujoulujuhlassa kokoonnutaan yhteen ja pidetään hauskaa fyysisestä etäisyydestä huolimatta. Lämpimästi tervetuloa mukaan koko Insinööriliiton yhteisö!

Liity mukaan koko perheen kanssa la 28.11. klo 11 tästä linkistä! 

Luvassa mukavaa yhdessäoloa

Noin puolentoista tunnin virtuaaliohjelmassa luvassa joulukorttien askartelua, musiikkiesityksiä, yhdessä laulamista, jouluaiheinen tietovisa ja paljon muuta yllättävää koko perheelle! Juuri saamamme tiedon mukaan myös Joulupukki on ehtinyt perehtyä etäsovellusten käyttöön ja pääsee juhlimaan kanssamme.

Taitavaa taikuutta

Tilaisuuden juontajana ja taikurina toimii mentalisti Jose Ahonen, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Jose ottaa etäyleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan. Josen YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen hänen viraalihittiensä katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan.

Osallistu tapahtumaan ja todista kanssamme Josen mentalismi- ja taikuusihmeitä!

Kyllä insinööri tietää

Tietovisassa testataan, miten Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo selviää joulu- ja insinööriaiheisista kiperistä kysymyksistä. Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle hän pääsee!

Virittäydy joulutunnelmaan musiikilla

Tapahtuman musiikillisesta tunnelmasta huolehtivat muusikko-lauluntekijä Ufo Mustonen ja kitaristi Peter Engberg. Luvassa sekä Ufon omaa tuotantoa että myös kaikkien tuntemia ja rakastamia joululauluja, jotka tietysti lauletaan yhdessä! Laulujen sanat löytyvät tästä. 

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään pe 27.11.

Lisäohjeiden lähettämistä varten pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta. Mikäli olet halukas lähettämään oman ja/tai perheesi joulutervehdyksen valokuvan tai lyhyen videon muodossa, ilmoita siitäkin lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan koko perheen voimin!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php