28
marraskuu

Koko perheen virtuaalipikkujoulut

Tänä vuonna pikkujouluihin on mahdollista osallistua omasta kodista käsin! Helsingin Insinöörien järjestämässä virtuaalipikkujoulujuhlassa kokoonnutaan yhteen ja pidetään hauskaa fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Luvassa mukavaa yhdessäoloa

Noin puolentoista tunnin virtuaaliohjelmassa luvassa joulukorttien askartelua, musiikkiesityksiä, yhdessä laulamista ja tanssimista, jouluaiheinen tietovisa ja paljon muuta yllättävää koko perheelle! Juuri saamamme tiedon mukaan myös Joulupukki on ehtinyt perehtyä etäsovellusten käyttöön ja pääsee juhlimaan kanssamme.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtumalinkin ja lisäohjeiden lähettämistä varten pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan alla olevan lomakkeen kautta. Mikäli olet halukas lähettämään oman ja/tai perheesi joulutervehdyksen valokuvan tai lyhyen videon muodossa, ilmoita siitäkin lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Ilmoittaudu

Ilmoittaudutko ensimmäistä kertaa?

Täytä lomakkeen tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta. Saat automaattisesti sähköpostiisi käyttäjätunnuksen. Pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tallessa, voit kirjautua niillä seuraavalla kerralla helposti. Järjestelmä muistaa lomakkeelle täyttämäsi tiedot, jolloin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta uudelleen, elleivät tietosi ole muuttuneet.

Lipun tyyppi Paikkoja
Henkilömäärä
css.php