16
syyskuu

Komediaklassikko, Molièren Saituri Vallilan Kansallisteatterissa

Vallilan Kansallisteatteri, Konepajanpasaasi, Helsinki
Molièren Saituri (L’Avare, 1668) Vallilan Kansallisteatterissa. Kuva: Kansallisteatteri

Molièren Saituri (L’Avare, 1668) tarjoaa lompakon täydeltä tervettä naurua ihmisluonteen heikkouksille ja rajoittuneelle ahdasmielisyydelle. Vuosisadasta toiseen Saituri on osoittanut, etteivät tietyt asiat ihmisyydessä muutu; raha ja rakkaus ovat komedian aiheina yhtä kuranttia tavaraa tämän päivän Suomessa kuin 1600-luvun Pariisissa. Saiturin ikimuistoisen tyyppihahmon ympärille kirjoitettu näytelmä lukeutuu maailmankirjallisuuden suosituimpiin komediaklassikoihin.

Saiturin ohjaa Vallilan Kansallisteatteriin näyttelijälegenda Vesa Vierikko. Luvassa on puuteria, peruukkeja ja pukuloistoa sekä vauhdikasta ja herkän vivahteikasta komediaa ‒ näyttelijäntyön kaikkiin suuntiin räiskyvää riemua! Vierikon aiempi Kansallisteatterin ohjaustyö, 1950-luvun tyyliin toteutettu Gabriel on ollut huikea yleisömenestys.

Lisätietoja esityksestä löytyy Kansallisteatterin sivuilta.

Liput ja ilmoittautuminen

Teatterivierailu kustantaa 20 euroa / hlö, maksimi 2 lippua/jäsen. Hintaan sisältyy sekä teatterilippu että tarjoilut, kuohuviinilasillinen ennen esitystä ja pientä purtavaa väliajalla.

Varaa lippusi viimeistään pe 10.9.2021 alla olevalla lomakkeella. Ilmoita samalla mahdollisista ruoka-ainerajoituksista ja/tai -allergioista.

Saapuminen

Vallilan Kansallisteatteri sijaitsee Vallilan konepajan alueella, The Train Factoryssä. Käyntiosoite on Konepajanpasaasi ja lisäohjeita, miten pääset perille, löytyy Vallila-näyttämön sivuilta.

Perille pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunupysäkkejä ja bussipysäkkejä on sekä Aleksis Kiven kadun, Traverssikujan että Teollisuuskadun puolella. Pasilan juna-asemalta matka taittuu kävellen noin 15 minuutissa. Suorin reitti kulkee Teollisuuskadun ylittävää kävelysiltaa pitkin.

Turvallisuus tapahtumassa

Helsingin Insinöörit ja Vallilan Kansallisteatteri huolehtivat turvallisuudestasi tapahtumassa. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden.  Kansallisteatteri päivittää jatkuvasti lisäohjeita tälle sivulle. Helsingin Insinöörit pitää tapahtumaan ilmoittautuneet ajan tasalla kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa. Tervetuloa kanssamme teatteriin! Nauretaan yhdessä niin, että silmistä valuu vesi.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php