6
maaliskuu

Komediaklassikko, Molièren Saituri Vallilan Kansallisteatterissa SIIRTYY

Vallilan Kansallisteatteri, Konepajanpasaasi, Helsinki
Molièren Saituri (L’Avare, 1668) Vallilan Kansallisteatterissa

HUOM! Maaliskuun teatteriesitykset on peruttu koronamääräyksistä johtuen. Valitettavasti näytöksemme ei siis toteudu alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Saamme teatterilta tietoja uusista aikatauluista viikolla 9, minkä jälkeen olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä ja kerromme, mihin ajankohtaan saisimme järjestettyä näytännön loppukevään aikana.

Molièren Saituri (L’Avare, 1668) tarjoaa lompakon täydeltä tervettä naurua ihmisluonteen heikkouksille ja rajoittuneelle ahdasmielisyydelle. Vuosisadasta toiseen Saituri on osoittanut, etteivät tietyt asiat ihmisyydessä muutu; raha ja rakkaus ovat komedian aiheina yhtä kuranttia tavaraa tämän päivän Suomessa kuin 1600-luvun Pariisissa. Saiturin ikimuistoisen tyyppihahmon ympärille kirjoitettu näytelmä lukeutuu maailmankirjallisuuden suosituimpiin komediaklassikoihin.

Saiturin ohjaa Vallilan Kansallisteatteriin näyttelijälegenda Vesa Vierikko. Luvassa on puuteria, peruukkeja ja pukuloistoa sekä vauhdikasta ja herkän vivahteikasta komediaa ‒ näyttelijäntyön kaikkiin suuntiin räiskyvää riemua! Vierikon aiempi Kansallisteatterin ohjaustyö, 1950-luvun tyyliin toteutettu Gabriel on ollut huikea yleisömenestys.

Lisätietoja esityksestä löytyy Kansallisteatterin sivuilta.

Liput

Teatterivierailu kustantaa sekä jäsenelle että avecille (ei jäsen) 20 euroa, maksimi 2 lippua/jäsen.

Ilmoittautuminen

Varaa lippusi viimeistään ma 22.2.2021 alla olevalla lomakkeella tai HI:n toimistolta puh. 040 150 3878.

Saapuminen

Vallilan Kansallisteatteri sijaitsee Vallilan konepajan alueella, The Train Factoryssä. Käyntiosoite on Konepajanpasaasi ja lisäohjeita, miten pääset perille, löytyy Vallila-näyttämön sivuilta.

Perille pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunupysäkkejä ja bussipysäkkejä on sekä Aleksis Kiven kadun, Traverssikujan että Teollisuuskadun puolella. Pasilan juna-asemalta matka taittuu kävellen noin 15 minuutissa. Suorin reitti kulkee Teollisuuskadun ylittävää kävelysiltaa pitkin.

Turvallisuus tapahtumassa

Helsingin Insinöörit ja Vallilan Kansallisteatteri huolehtivat turvallisuudestasi tapahtumassa. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden.  Kansallisteatteri päivittää jatkuvasti lisäohjeita tälle sivulle. Helsingin Insinöörit pitää tapahtumaan ilmoittautuneet ajan tasalla kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Insinööriliitto IL ry:n kanssa.

Tervetuloa kanssamme teatteriin! Nauretaan yhdessä niin, että silmistä valuu vesi.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php