8
joulukuu

Korkean teknologian virtuaaliseminaari: Langaton viestintä – missä mennään

Tervetuloa yhdessä Nokian kanssa järjestettävään Korkean teknologian seminaariin 8.12.2021 klo 17.00!

HUOM! Vallitsevasta pandemiatilanteesta johtuen seminaaria ei järjestetä Nokialla paikan päällä, vaan ohjelma striimataan. Tervetuloa linjoille klo 17: https://bit.ly/KorkeanTeknologianSeminaari

Ohjelma

17.00 Tilaisuuden avaa Helsingin Insinöörien puheenjohtaja Lasse Laurikainen
17.05 – 17.45 Tietoliikenteen mobiliteetti tänään
17.45 – 18.30 5G:n kautta suuntana 6G
18.30 Lähetys päättyy

Esiintyjät

Matti Keskinen on toiminut Nokialla vuodesta 1982, vuodesta 2013 eteenpäin ekosysteemipäällikkönä ja teknologiakonsulttina. Tässä roolissa hän on panostanut pääasiassa radioverkkoihin (4G- ja 5G-kehitys kohti 6G:tä), IoT- ja Telco Cloud -teknologioihin sekä niihin liittyviin tutkimushankkeisiin. Yhteistyö yliopistojen kanssa on myös merkittävä osa hänen päivittäistä toimintaansa.

Harri Holma on ollut Nokialla vuodesta 1994. Tällä hetkellä hän työskentelee Nokian teknologiatoimiston tutkijana ja neuvonantajana, erikoisalana radioteknologiat ja mobiiliverkot. Harrilla on M.Sc -tutkinto vuodesta 1995 ja hän on suorittanut tohtorin tutkinnon vuonna 2003 Helsingin teknillisessä yliopistossa. Hän on toimittanut useita alansa kirjoja, esim. ”WCDMA for UMTS”, ”HSDPA/HSUPA for UMTS”, ”LTE for UMTS”, “Voice over LTE”, “LTE Advanced”, “HSPA+ Evolution”, “LTE Small Cell Optimization” ja “5G Technology”, sekä antanut panoksensa useisiin muihin radioviestintää käsitteleviin kirjoihin.

Ilmoittautuminen

Seminaari on Insinööriliiton jäsenille maksuton. Ilmoittautumiset pyydetään ke 8.12.2021 klo 10 mennessä alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään muistutus ja seminaarilinkki ke 8.12. klo 12 mennessä.

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien, Nokian ja TJS Opintokeskuksen kanssa. Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ilmoittautuminen on suljettu.

css.php